Άγιε Καναντέριε, κάνε το πυροσβεστικό θαύμα σου

Άγιε Καναντέριε, κάνε το πυροσβεστικό θαύμα σου

Η ορθοδοξία αναλαμβάνει αναβαθμισμένο ρόλο στο μικρό χριστιανικό βασίλειο του Ελλαδιστάν, αφού πλάι στις αγρυπνίες του αεικίνητου Άνθιμου κατά του γάμου των ομοφύλων τώρα φιγουράρουν και λιτανείες για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Την ώρα που το κύμα φωτιάς κατέκαιγε τη χώρα και τα Καναντέρ επιχειρούσαν από αέρος, ένα άλλο μικρό θαύμα λάμβανε χώρα στην Ηλιούπολη: η πανηγυρική λιτανεία της εικόνας της Αγίας Μαρίνας στην ομώνυμη εκκλησία της περιοχής.

Η δέηση στο ανώτατο ον να λειτουργήσει ως Ανέστης ο Πυροσβέστης συνοδευόταν μάλιστα από τους μηχανικούς βρυχηθμούς των κατασβεστικών αεροπλάνων, συντελώντας όσο να πεις στο κατανυκτικό κλίμα που δημιούργησαν οι ιεράρχες και το πιστό ποίμνιο.

Φαίνεται ότι η μάχη με τις φλόγες συντελείται στη φονταμενταλιστική Ελλάδα του 2015 και από ένα άλλο μετερίζι, αυτό της οργανωμένης πίστης. Στο πλαίσιο αυτό, το ακόλαστο Libertin προτείνει την αγιοποίηση του γέροντος Καναντέριου, ο οποίος έχει εξάλλου τη δέουσα προφητεία στην ιερή φαρέτρα του: «Η φωτιά δεν θέλει ταβλαδόρους πυροσβέστες, θέλει προσευχή και άγιος ο Θεός». Ευλόγησον Άγιε Καναντέριε, Κύριε Υδροφόρε…

kananterios1

Απόλαυσε πλούσιο φωτορεπορτάζ εδώ.

Φου Μαν Ψου

Φου Μαν Ψου

Μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλά μια καλή θεωρία