Ένας μικρός θεούλης θέλει να θαφτεί με τον πιο επικό τρόπο που υπάρχει

Ένας μικρός θεούλης θέλει να θαφτεί με τον πιο επικό τρόπο που υπάρχει

LiberteamLiberteam30/10/2015

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει σκοπό να τα τινάξει στο άμεσο μέλλον, αυτό δεν τον εμποδίζει να κάνει όνειρα για τη μεγάλη μέρα της αποδήμησης εις κύριον και πιθανότατα θα χρειαστεί τη βοήθειά μας.

Γιατί βλέπεις το τυπάκι από το Κάνσας Σίτι οραματίζεται κηδείες σε στιλ Παλαιών Θεών. Ω ναι, θέλει να ενταφιαστεί ως ήρωας της μυθολογίας των Bίκινγκς, όπως ακριβώς οι μακρινοί πρόγονοί του δηλαδή πριν από αρκετούς αιώνες.

Τι περιλαμβάνει όμως το λαμπρό τελετουργικό των φυλών του Βορρά; Και πώς μπορούμε εμείς να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει κάποια στιγμή την κηδεία της καρδιάς του;

Μα τον Όντιν, θέλει ένα κανονικό καράβι των παλιών σκανδιναβικών φυλών!

bfgddfghfyjgyhffgtg1

«… αλλά θα ήθελα να θαφτώ με τον παραδοσιακό τρόπο των Βίκινγκς. Δεν χρειάζεται να είναι σούπερ παλιό το πλοίο … πρέπει όμως να είναι ξύλινο. Αν έχεις μια βάρκα με κουπιά ή ένα κανό που είναι φτιαγμένο από παλιό ξύλο ή ξύλο από το εξωτερικό, αυτό θα ήταν αρκετό. Τα κουπιά είναι προαιρετικά αλλά καλοδεχούμενα. Επιπλέον, θα πρέπει να παραδοθεί από έναν πολύ ψηλό Σκανδιναβό που είναι εργένης. Όχι για μένα. Εγώ θα είμαι νεκρός ή τουλάχιστον έτσι προγραμματίζω. Είναι για έναν φίλο μου, που είναι επίσης ψηλός»!

Επικό σωστά; Γιατί αν ο όρος «επικό» δεν μπορεί να αποδοθεί σε κάτι που έχει άμεση σχέση με τους Βίκινγκς, τότε πού μπορεί; Ω Θορ…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων