SPICY

Αντίδοτο στην κρίση: Πάρε μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία κωλοτρυπίδας

O κόσμος διαθέτει τον πρώτο ποτέ διαγωνισμό ομορφιάς κωλοτρυπίδας και τα νέα παραείναι χαρμόσυνα, μιας και είναι στο χέρι σου (στον κώλο σου, για να είμαστε ακριβείς) να τσεπώσεις το πρώτο βραβείο και να βουλώσεις μερικές τρύπες. Χρέους, πάντα.

«Ο κώλος σου δεν είναι μόνο το μέρος απ’ όπου βγαίνουν τα κακάκια. Είναι επίσης η τρύπα που μπορεί να σου δώσει 5.000 δολάρια», μας λένε τα καλλιστεία και σκορπούν δυσωδίες χαράς.

Ο καινοτόμος οραματιστής Brian Sloan ξαναχτυπά, μετά τον περσινό και σούπερ επιτυχημένο διαγωνισμό αιδοίου. Αυτή τη φορά βάζει στο στόχαστρο τις απολήξεις του εντερικού μας συστήματος και ο κόσμος είναι αυτομάτως ένα καλύτερο μέρος να ζεις.

gdgergergerjthyyoo1

Και επειδή οι κωλοτρυπίδες είναι σαν τις γνώμες, όλοι έχουν από μία δηλαδή, τα καλλιστεία είναι ανοιχτά για άντρες και γυναίκες, κάνοντας κυριολεκτικά την ισότητα του κώλου.

Τον διαγωνισμό φιλοξενεί ο κατασκευαστής ερωτικών βοηθημάτων Autoblow, ο οποίος θα μοιράσει άλλα 10 χιλιάρικα (δολάρια) στις τρεις ωραιότερες σοκολατένιες απολήξεις.

gdgergergerjthyyoo2

Βιάσου όμως, καθώς το Anus Contest έχει προθεσμία μέχρι τις 8 Νοεμβρίου. Και καλεί επισήμως όλα τα έθνη της οικουμένης να λάβουν χώρα σε μια ιδιαίτερη γιορτή δημοκρατίας απ’ αυτές που μόνο οι Αμερικάνοι ξέρουν να διοργανώνουν.

Βγάλε φράγκα λοιπόν από την πίσω πόρτα και από μας καλή τύχη…

Δες κι αυτά:

Mις ISIS 2015: Τα καλλιστεία των τζιχαντιστριών

Liberteam

Στον Μυστικό Δείπνο δεν θα ξαναδείξεις κώλο, στον Μυστικό Δείπνο

Mod

Υπάρχει βραβείο για την ασχήμια και είναι όσο WTF ακούγεται

Liberteam

Γνώρισε την καλή πλευρά των διαγωνιζόμενων του κώλου

Liberteam

Epic blooper: Ανακοινώθηκε λάθος νικήτρια στα Miss Universre

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More