Βρέθηκε ο άντρας με το μεγαλύτερο καυλί στον κόσμο

Βρέθηκε ο άντρας με το μεγαλύτερο καυλί στον κόσμο

Panos PanicPanos Panic03/09/2015

 

Sorry, αλλά πέος λέγεται ένα εργαλείο που είναι μέχρι μεγάλο. Όταν φτάνει το μισό μέτρο μόνο ως καυλορόπαλο μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Περήφανος, αλλά και συνάμα καταραμένος, ιδιοκτήτης του δεν είναι κάποιος μαύρος -που έχουν και την φήμη- αλλά ένας Μεξικάνος.

penis_size-mexico-roberto_esquivel_cabrera-

Ο Roberto Esquivel Cabrera είναι 52 ετών και αναμένεται να μπει σύντομα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Αμέσως μόλις κάποιος επίσημος κριτής τολμήσει να του τον μετρήσει.

Μέχρι στιγμής, όπως λέει ο ίδιος, το μόριο του (μόριο; εδώ γελάμε) φτάνει τα 48 εκατοστά. Τώρα 5 πάνω πέντε κάτω, δεν νομίζω να υπάρχει καμιά σούφρα που να μπορεί να καταλάβει την διαφορά (αλλά, πάλι, you never know). Μόνο που για να καταλάβει, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει. Έλα όμως που όποια δει το τρίτο πόδι του Ροβέρτου γίνεται λαγός…

tromaktiko3371

Πέραν του ότι δεν βρίσκει την ηρωίδα της ζωή του, έχει κι ένα ακόμα πρόβλημα: τον εμποδίζει στα πάντα σε σημείο να ζητάει επίδομα αναπηρίας γιατί με αυτό το ματζαφλάρι δεν μπορεί να εργαστεί πουθενά.

Μάλιστα το ζύγισε και μπροστά στην κάμερα του TMZ:

Για την ιστορία, ο άντρας με το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο ντονγκ -μέχρι να γίνει επίσημο του Ροβέρτου- είναι ο Αμερικάνος Johan Falcon με περηφάνια που αγγίζει τα 34 εκατοστά.

Panos Panic

Panos Panic

"Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή" (Σέξπιρ)