Γερμανοί βάζουν κεριά στον κώλο και οι Έλληνες φασίστες βρίσκουν λόγο για να κράξουν τον Τσίπρα!

Γερμανοί βάζουν κεριά στον κώλο και οι Έλληνες φασίστες βρίσκουν λόγο για να κράξουν τον Τσίπρα!

Panos PanicPanos Panic07/10/2017
Προσοχή, φασιστικό hoax

Βάζουν κεριά στον κώλο τους με επιδότηση από το Υπουργείο Πολιτισμού ώστε τα έσοδα να πάνε στους μετανάστες.

Δεν το λέμε εμείς. Είναι το νέο αγαπημένο θέμα διάφορων blogs που δεν κρύβουν την αγάπη τους προς τον φασισμό.

Μόνο που το θέμα δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα, καμία σχέση με Υπουργείο Πολιτισμού, καμάι σχέση γενικότερα με τα όσα υποστηρίζουν οι φιλοναζί δημοσιογράφοι και bloggers. Η πλάκα είναι, ότι η φωτογραφία αυτή προέρχεται από την χώρα του αγαπημένου τους φύρερ, την Γερμανία!

Για να μπούμε στο νόημα, πάμε να δούμε πρώτα το άρθρο που κυκλοφορεί (ναι, είναι το ίδιο copy paste σε ολα αυτά τα blogs).

“Εδώ βλέπετε την έκθεση degenerate 14 ,όπου καλλιτέχνες εξέθεσαν εν είδει πυγολαμπίδας κεριά στην πρωκτική περιοχή τους!

Η συγκεκριμένη έκθεση χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού,και στηρίχθηκε στην αλληλεγγύη μεταξύ των καλλιτεχνών !

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα πάνε σε δομές φιλοξενίας προσφύγων!!!

Υ.Γ.1: Ιδού πού πηγαίνουν τα λεφτά των αγρίως φορολογουμένων πολιτών! Στην τέχνη του κ@@@λου! Και για να βοηθήσουν τα «προσφυγάκια»!

Υ.Γ.2: Όποιος δεν διαθέτει τον πλούσιο… εσωτερικό κόσμο να κατανοήσει αυτό το απαύγασμα της τέχνης, είναι άξεστος και φασίστας…

Υ.Γ.3: Ήταν που οι προαναφερόμενοι… φασίστες θα πήγαιναν την χώρα 500 χρόνια πίσω… Τώρα είμαστε έτη φωτός μπροστά… ΒΡΕ ΟΥΣΤ…!!!”

Το παραπάνω copy paste άρχισε να κυκλοφορεί από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Ιδού και μερικά “sites”


link

link

link

Link

 

Από τον χορό δεν θα μπορούσε να λείψει και το Μακελειό που αν και τελευταίο και καταϊδρωμένο, παρουσιάζει το θέμα ως… αποκλειστικό!


Πάμε τώρα αν δούμε και την αλήθεια;

Η φωτογραφία πρωτοκυκλοφόρησε στις 5/10 στο 4chan και το Reddit και παρουσιάζει απόσπασμα μιας καλλιτεχνικής δραστηριότητας στην Γερμανία!

Και πώς φτάσαμε σε τέτοια διαστρέβλωση;

Είναι απλό. Είτε κάποιος θέλησε να τρολάρει τους φασίστες και έστειλε faux πληροφορίες τις οποίες εκείνοι τις ανέβασαν χωρίς να τσεκάρουν καν είτε κάποιος φασίστας νόμιζε ότι με ένα ακόμα ψέμα θα συνέχιζε το έργο των ακροδεξιών.

 

Panos Panic

Panos Panic

"Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή" (Σέξπιρ)