Εσύ είδες το βίντεο της δολοφονίας του Στεφανάκου που ΔΕΝ δείχνει τίποτα, ή ακόμα;

Εσύ είδες το βίντεο της δολοφονίας του Στεφανάκου που ΔΕΝ δείχνει τίποτα, ή ακόμα;

Ε; Το πήρες πρέφα ή είσαι κάνας μυρωδιάς;

Πριν λίγο καιρό η εκτέλεση του γνωστού στους κύκλους της νύχτας Βασίλη Στεφανάκου συγκλόνισε.

Νιώσαμε κάτι από Σικάγο της εποχής του θρυλικού Αλ (του Καπόνε, όχι του Μπάντι) και τω άλλων παλιόπαιδων. Σαν να βλέπουμε ταινία ένα πράγμα, απλά πιο κοντά στο σήμερα και την πραγματικότητα μας.

Φυσικά, αν υπάρχει κάποιος που χαίρεται σε τέτοιες περιπτώσεις λίγο περισσότερο από τον φονιά που ολοκλήρωσε την αποστολή και τον εντολέα της αυτός δεν είναι άλλος από εκείνον που έχει άκοπα, αβίαστα, αβασάνιστα δουλίτσα.

Στην αρχή αυτό, γιατί μετά θέλει κόπο και ιδρώτα ώστε να υπάρξει επιπλέον ζουμί στην φάση. Τότε είναι που αρχίζει το ρεπορτάζ. Και όταν το ρεπορτάζ δεν βγαίνει… ε, δεν γαμιέται θα βγει. Με το έτσι θέλω. Τι; Στο χέρι του είναι; Αμ, δε.

Ακόμα κι αν το βιντεοντοκουμέντο δεν δείχνει τίποτα, εμείς θα πούμε ότι δείχνει. Ακόμα κι αν το καλάσνικοφ είναι πίξελ, εμείς το βλέπουμε ολοκάθαρα γιατί είμαστε σαν τον τύπο που έβλεπε σε εικόνα όλα τα “ο1ο1ο1” στο Μάτριξ.

Και στην τελική, πολύ απλά γιατί μπορούμε.

Δες λοιπόν κι εσύ το νέο βίντεο που έβγαλαν τα λαγωνικά και δεν δείχνει τίποτα, έτσι για να πετάξεις λίγα δευτερόλεπτα από την ζωή σου.

Βολντεμόρτης

Βολντεμόρτης

Του μπι ιζ του ντου, ντούμπι ντούμπι ντου