TROLLING

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ. που πουλούσε όπλα – σοκ στο πανελλήνιο

Η thug life ιστορία της ελληνικής αστυνομίας αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό (λέμε τώρα), καθώς ποιος θα περίμενε ότι η αστυνομία που πιάνει τους εγκληματίες θα ήταν αυτή που εγκληματεί(!).

Αρχιφύλακας λοιπόν της ΕΛ.ΑΣ., ειδικοί φρουροί και άλλοι πολλοί διακινούσαν συστηματικά «σιδερικά» στη χώρα μας από το 2007, με τη δράση τους να καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. Για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, φανταζόμαστε.

Οι εγκληματίες αστυνομικοί και οι φίλοι τους ήταν βέβαια εισαγωγείς, συμβάλλοντας στην παραγωγική οικονομία του τόπου μας, οι άλλοι όμως οι αστυνομικοί δεν ξέρουν από επιχειρείν κι έτσι τους μπουζούριασαν χωρίς πολλά πολλά.

Όπως μας λέει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σπείρα εισήγε χαλασμένα όπλα και πυρομαχικά από Αυστρία, Γερμανία και ΗΠΑ, τα έφτιαχνε και τα πουλούσε κατόπιν σε χαμηλότερες τιμές από την εμπορική τους αξία, καθώς το ελληνικό δαιμόνιο καραδοκεί παντού.

ttgjfudjklbbattoso1

Οι 18 έλληνες «επιχειρηματίες» που πιάστηκαν είχαν έναν αρχιφύλακα και δύο ειδικούς φρουρούς στις τάξεις τους, την ίδια ώρα που στους 28 ακόμα που κατηγορούνται για την υπόθεση υπάρχουν μπόλικοι που προέρχονται από τους κόλπους της Αστυνομίας.

Παρά την τόνωση της εγχώριας αγοράς, τα καλόπαιδα συνελήφθησαν, αν και από την πρότερη εμπειρία τέτοιων υποθέσεων, δεν αποκλείεται να πέσουν στα μαλακά. Ξέρετε τώρα εσείς, τιμητική σύνταξη στα παιδιά, μην πάθουν και κάνα ψυχολογικό από το λουκέτο στο μαγαζάκι τους…

Δες κι αυτά:

H ελληνική αστυνομία αναβαθμίζεται

Mod

Αστυνομία και νεοναζί καλωσορίζουν τους πρόσφυγες στη Γερμανία όπως ξέρουν: με φρίκη και τρόμο

Liberteam

Πάλι διαξιφισμούς θα έχουμε…

Mod

Σήμερα το STAR ασέλγησε πάνω στο πτώμα της δημοσιογραφίας

Mod

Σούπερ μπάτσος απειλεί συμμορία στο κωμικοτραγικότερο βίντεο της ημέρας

Liberteam

Βραζιλιάνικη συμμορία διαρρέει γυμνές φωτογραφίες της καυτής αστυνομικού που έπιασε τον αρχηγό της

Liberteam

Στα άρματα κορίτσια, στα άρματα

Liberteam

Τα στοιχεία για την κακοποίηση ζώων στην Ελλάδα θα σε κάνουν να ντραπείς που είσαι Έλλην

Liberteam

Χάδι για τα μάτια: μπατσούλης σε μεγάλες WTF μουσικοχορευτικές στιγμές

Liberteam

Μαστίζεται η αγροτική παραγωγή στην Κρήτη

Η ΕΛ.ΑΣ έπαθε μύθο του Αισώπου

Liberteam

Έτσι θα τελειώσει τα Εξάρχεια

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More