Φορτώνιιιιει

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ. που πουλούσε όπλα – σοκ στο πανελλήνιο

Η ΕΛ.ΑΣ. εξαρθρώνει κύκλωμα της ΕΛ.ΑΣ. που πουλούσε όπλα – σοκ στο πανελλήνιο

LiberteamLiberteam05/06/20161min
Εμφύλιος

Η thug life ιστορία της ελληνικής αστυνομίας αφήνει άπαντες με το στόμα ανοιχτό (λέμε τώρα), καθώς ποιος θα περίμενε ότι η αστυνομία που πιάνει τους εγκληματίες θα ήταν αυτή που εγκληματεί(!).

Αρχιφύλακας λοιπόν της ΕΛ.ΑΣ., ειδικοί φρουροί και άλλοι πολλοί διακινούσαν συστηματικά «σιδερικά» στη χώρα μας από το 2007, με τη δράση τους να καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια. Για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος, φανταζόμαστε.

Οι εγκληματίες αστυνομικοί και οι φίλοι τους ήταν βέβαια εισαγωγείς, συμβάλλοντας στην παραγωγική οικονομία του τόπου μας, οι άλλοι όμως οι αστυνομικοί δεν ξέρουν από επιχειρείν κι έτσι τους μπουζούριασαν χωρίς πολλά πολλά.

Όπως μας λέει η ανακοίνωση της Αστυνομίας, η σπείρα εισήγε χαλασμένα όπλα και πυρομαχικά από Αυστρία, Γερμανία και ΗΠΑ, τα έφτιαχνε και τα πουλούσε κατόπιν σε χαμηλότερες τιμές από την εμπορική τους αξία, καθώς το ελληνικό δαιμόνιο καραδοκεί παντού.

ttgjfudjklbbattoso1

Οι 18 έλληνες «επιχειρηματίες» που πιάστηκαν είχαν έναν αρχιφύλακα και δύο ειδικούς φρουρούς στις τάξεις τους, την ίδια ώρα που στους 28 ακόμα που κατηγορούνται για την υπόθεση υπάρχουν μπόλικοι που προέρχονται από τους κόλπους της Αστυνομίας.

Παρά την τόνωση της εγχώριας αγοράς, τα καλόπαιδα συνελήφθησαν, αν και από την πρότερη εμπειρία τέτοιων υποθέσεων, δεν αποκλείεται να πέσουν στα μαλακά. Ξέρετε τώρα εσείς, τιμητική σύνταξη στα παιδιά, μην πάθουν και κάνα ψυχολογικό από το λουκέτο στο μαγαζάκι τους…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων