Η επόμενη αγρυπνία του Άνθιμου θα είναι υπέρ του Gay Pride

Η επόμενη αγρυπνία του Άνθιμου θα είναι υπέρ του Gay Pride

Η αλλαγή πολιτικής κρίνεται αναγκαία

Η αλήθεια είναι ότι ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος το πάλεψε πολύ. Διαφήμισε μέσα από κάθε μέσω την αγρυπνία κατά του Gay Pride και οι εκτιμήσεις των ειδικών μιλούσαν για ένα σίγουρο sold out.

Έλα όμως την στην μεγάλη αντι-συναυλία τα άδεια καθίσματα ήταν περισσότερα κι από αυτά της Τούμπας όταν είναι τιμωρημένη (τηρουμένων των αναλογιών).

Το εγχείρημα μόνο ως fail μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού στο τέλος κρίνεται εμπορική αποτυχία αφού ακόμα και οι παρευρισκόμενοι δεν έκαναν καμιά σοβαρή κατανάλωση σε κεράκια.

Λέγεται ότι δεν βγήκαν ούτε τα έξοδα του ρεύματος.

Μία συνέχιση ανάλογων δράσεων μπορεί έχει σοβαρές επιπτώσεις στα ταμεία του οργανισμού, που μην ξεχνάμε ότι εδρεύει σε μία χώρα που μαστίζεται από κρίση.

Η αλλαγή πολιτικής κρίνεται αναγκαία, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς αντί για περικοπές πρέπει να γίνουν επενδύσεις. Και όταν μιλάνε για επενδύσεις εννοούν νέες αγρυπνίες αλλά αυτή τη φορά υποστήριξης των Gay Prides.

Με σύνθημα “μόνο αγάπη” ο Άνθιμος καλείται να βγει και να το παίξει Χριστόδουλος λέγοντας “Ελάτε όπως είστε, με τα στρινγκ σας και τα λαδωμένα μούσκουλα σας” .

Δείτε τα άδεια καθίσματα και θα καταλάβετε ότι η αλλαγή τακτικής είναι επιβεβλημένη αν θέλει να επιβιώσει το μαγαζί μιας και είναι αμφίβολο το κατά πόσο οι σημερινοί πελάτες θα είναι σε θέση να να παραβρεθούν και την επόμενη χρονιά…

2315379 2315383

Βολντεμόρτης

Βολντεμόρτης

Του μπι ιζ του ντου, ντούμπι ντούμπι ντου


Leave a Reply

Your email address will not be published.