TROLLING

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διάδοχος του Γιάνη Βαρουφάκη

 

Επίσημα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπέβαλε την παραίτηση του από Υπουργός Οικονομικών την επομένη του ΟΧΙ, αν και είχε δηλώσει ότι θα έπραττε κάτι τέτοιο σε περίπτωση επικράτησης του ΝΑΙ.

Η αλήθεια όμως είναι ότι οι εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί μέρες πριν. Η παρουσία και η στάση του κ. Βαρουφάκη είχε ενοχλήσει τους εταίρους και οι πιέσεις στον Αλέξη Τσίπρα να τον απομακρύνει προκειμένου να ξεκινήσουν και πάλι οι διαπραγματεύσεις ήταν αφόρητες.

Οι συσκέψεις ανάμεσα σε Τσίπρα και Βαρουφάκη για το πώς θα αντιδράσουν στην σκληρή στάση των δανειστών ήταν πολύωρες αλλά είχαν αποτέλεσμα.

Η παραίτηση του Γιάνη ήταν μονόδρομος. Ο Γιάνης δεν θα μπορούσε να είναι στο προσκήνιο αλλά αυτό δεν σημαίνει θα έφευγε από το παρασκήνιο. Έτσι αποφασίστηκε να συνεχίσει το έργο του χωρίς να φαίνεται.

Το επόμενο θέμα που είχαν να λύσουν ήταν ο ή η διάδοχος του. Κατόπιν συνεννόησης των δύο αντρών, ο Τσίπρας επικοινώνησε με την Μέρκελ και με την πρόφαση ότι ήθελε την γνώμη τής την ρώτησε πώς θα της φαινόταν μία νέα γυναίκα στην ηλεκτρική καρέκλα του Υπουργείου Οικονομικών.

Τόσο η Γερμανίδια καγκελάριος, όσο κι άλλοι ηγέτες ευρωπαϊκών κρατών στην συνέχεια, βρήκαν εξαιρετική την ιδέα, καθώς θεώρησαν ότι μόνο ένα πλάσμα με ευαισθησίες και χάρη όπως η γυναίκα, θα μπορούσε να είναι καθολικά αποδεκτό.

Έτσι, μετά από αυτές τις εξελίξεις, και αφού ο Τσίπρας με το Βαρουφάκη έτριψαν τα χέρια τους φορώντας το πιο σαρδόνιο χαμόγελο τους, ετοιμάζονται να στείλουν την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έμπειροι αναλυτές, υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο αποτρέπει μία περίπτωση Grexit από την ευρωζώνη αλλά βάζει γερές βάσεις για ένα Gerxit.

Δες κι αυτά:

Μη χαίρεστε, μούφα το πλακοpussy Χίλαρι-Γιόκο

Liberteam

Αγάπησα ένα τρολ

Liberteam

Αμαρτωλές καλόγριες και piercing στις μύτες για να γίνουν πιο ελκυστικά τα θρησκευτικά προτάσσει η Κεραμέως

Mod

Έντρομοι οι Βορειοελλαδίτες τρέχουν να βγάλουν νέα διαβατήρια μετά την συμφωνία των Πρεσπών

Mod

Το μυστήριο με τη νεκρή γοργόνα που ξέβρασε η θάλασσα και η λύση του

Mod

Μέταλ Zεϊμπέκικο της Ευδοκίας

Mod

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ουρολαγνική μούφα

Mod

“Χτίσανε” σε σκοπιά στον ΄Εβρο τον μαθητή που φασκέλωσε επίσημους στην παρέλαση

Mod

Είναι η Ζωίτσα ο χειρότερος πρόεδρος της Βουλής όλων των εποχών;

Φου Μαν Ψου

Celebrate pride

Liberteam

Μην φοβάσαι το θάνατο…

Liberteam

Σχιζοφρένεια, τραλαραλαλά

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More