Φορτώνιιιιει

Θες να δεις πόσο εύκολο είναι κυρία μου να κάνουν τις selfies σου να μοιάζουν με τσόντα;

Θες να δεις πόσο εύκολο είναι κυρία μου να κάνουν τις selfies σου να μοιάζουν με τσόντα;

LiberteamLiberteam17/10/20161min

Magazine

Είσαι έτοιμη για τον ΤΡΟΜΟ τον ίδιο, το ΣΟΚ και την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ;

Όπως κάθε κολλημένος με τις selfies ξέρει πια καλά, ο όρος βρήκε τη θέση του στο Λεξικό της Οξφόρδης. Οποία τιμή!

Την ίδια βέβαια ώρα ο άνωθεν κολλημένος με τις selfies ξέρει εξίσου καλά ότι ο κόσμος μας είναι γεμάτος από διεστραμμένους που ψάχνουν ευκαιρία. Και η ευκαιρία είναι εδώ η online ζωή της εικόνας, αφού με το που την ποστάρεις στα social media φεύγει πια από τον έλεγχό σου και πάει για άλλα.

Τα άλλα είναι εδώ το πορνό, τι άλλο; Φωτογραφίες που αρπάζουν κάποιοι επιτήδειοι τσοντάκηδες και τις πιξελιάζουν ώστε να τις χαρούν άλλοι τσοντάκηδες παρερμηνεύοντάς τες με πραγματική τσόντα. Φρικιαστικό ε;

Αυτό ακριβώς συνέβη σε δεσποινιδάκι από το Περθ της Αυστραλίας (όχι από τις ΗΠΑ αυτή τη φορά), 22 χρονών, η οποία έπεσε θύμα της εν λόγω πορνοδιαστροφής.

poodnnrdiiasitrfii1

Οι αθώες selfies υποκλάπηκαν από, μάντεψε, τη σελίδα της στο Facebook και μία από αυτές έγινε αντιληπτή από την ίδια κάναν χρόνο αργότερα να κυκλοφορεί αδέσποτη στο ίντερνετ. Μόνο που ήταν ελαφρώς τροποποιημένη. Ιδού.

poodnnrdiiasitrfii2

Όταν μάλιστα την έβαλε στο Google image search, τη βρήκε να παίζει σε διάφορα τσοντοσάιτ και τρέχει τώρα να την κατεβάσουν, κάτι που εύκολο δεν το λες. Γιατί σε τέτοια μέρη καραδοκούν ακόμα πιο επιτήδειοι: διαχειριστής τσοντοσελίδας τής ζήτησε ως αντάλλαγμα να του στείλει μερικές πραγματικά γυμνές εικόνες της για την προσωπική του συλλογή.

Τέτοια ξετσιπωσιά, κυρία μας…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων