STORIES

Κι αν ο κολλητός σου αποκαλύψει ότι είναι gay;

Πάνε κάπου 20 χρόνια που ο Γιάννης, κολλητός μου στο στρατό, μου αποκάλυψε ότι είναι gay. Εγώ, μεγαλωμένος σε ένα κύκλο (περιοχή κλπ) βαρβατίλας, δεν έβλεπα με θετικό μάτι τους ομοφυλόφιλους. Έτσι, με την αποκάλυψη του Γιάννη βρέθηκα σε ένα δίλημμα: όσα “εκπαιδεύτηκα” για 22 περίπου χρόνια ή τον φίλο μου;
Αν σήμερα με χαροποιεί κάτι, είναι όχι τόσο το ότι επέλεξα τον φίλο μου (που σημαίνει και αλλαγή τρόπου σκέψης κλπ) αλλά η ευκολία της επιλογής.
Ίσως η πιο σωστή και εύκολη απόφαση που πήρα στην ζωή μου.
Και δύο δεκαετίας μετά, έχοντας την άνεση και το προνόμιο να κινούμαι σε όλους τους χώρους, μπορώ να πω με σιγουριά ότι τις πουστιές τις βίωσα με τους straight. Όπως και τον υποκριτικό τρόπο ζωής και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράψω.

Με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω μειωτικά σχόλια για τους gay γιατί νιώθω ότι μειώνουν τους φίλους μου. Με ενοχλούν τα κλειστά μυαλά που συντηρούν τον ρατσισμό και κατ’ επέκταση τον φασισμό. Το θέμα δεν είναι σεξουαλικό αλλά κοινωνικό.

Θεωρώ άκρως φασιστικό να έχω εγώ το δικαίωμα να φιληθώ με την κοπέλα μου με φόντο τον Άγνωστο Στρατιώτη αλλά όταν θα το κάνουν δύο αγόρια ή δύο κορίτσια να κατακρίνεται.

Θεωρώ άκρως υποκριτές όλους εκείνους που έχουν κάνει like σε όλες τις χορεύτριες για να βλέπουν τις φωτογραφίες με τους κώλους τους (και τους στέλνουν τα γνωστά “κάνε αντ κούκλα είμαι πλοκ”) να σοκάρονται όταν βλέπουν τον κώλο ενός άντρα χορευτή.

Δεν σου αρέσει ρε άνθρωπε; Κοίτα αλλού. Σε κάποιους άλλους αρέσει. Γιατί θες να τους στερήσεις το δικαίωμα να βλέπουν κι εκείνοι αυτό που τους φτιάχνει;

Χυδαίος δεν είναι εκείνος/η που βγάζει τον κώλο του. Χυδαίος είναι εκείνος διαχωρίζει το ποιος θα έχει το δικαίωμα να τον βγάλει.

Θεωρώ ντροπή στην σημερινή κοινωνία μην επιτρέπεται ένα ομόφυλο ζευγάρι να υιοθετεί παιδιά την ώρα που εκατοντάδες ζουν σε ορφανοτροφεία ενώ πολλά άλλα μεγαλώνουν σε οικογένειες που τα κακοποιούν.

Και να σας αποκαλύψω κάτι που μπορεί να σας σοκάρει; Όλοι οι ομοφυλόφιλοι γεννήθηκαν από ετεροφυλόφιλα ζευγάρια! Απίστευτο, ε;

Και για όσους το θεωρούν αφύσικο, έχω μία απορία: πώς γίνεται κάτι που συναντάται σε όλα τα έμβια όντα (μαζί και στον άνθρωπο) να είναι αφύσικο; Θα μου πεις ότι είναι αφύσικο γιατί το σεξ μεταξύ ομόφυλων δεν οδηγεί στην τεκνοποίηση; Οκ. Άρα και το σεξ για ευχαρίστηση μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας δεν είναι φυσιολογικό αφού δεν είναι για αναπαραγωγή.

Ναι, είναι θέμα παιδείας. Ή μάλλον όχι. Δεν θα έπρεπε να ήταν καν θέμα παιδείας αλλά θέμα απλής λογικής.

Δες κι αυτά:

Αγαπάτε αλλήλους

Liberteam

Μανούλες, αν τον τρώτε από πίσω ο γιος θα βγει ντιγκιντάγκας

Mod

Είναι θέμα οπτικής…

Mod

Όταν ο ομοφοβικός ψάχνει άλλοθι – Του χαλάμε το παραμύθι

Mod

Ο Αμβρόσιος λάλησε, το twitter τιτιβίζει

Liberteam

Εσένα ποιος σε αντιπροσωπεύει;

Mod

Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας – Θεέ και Κύριε…

Mod

Στην επιλεκτική μας μνήμη (και ευαισθησία)

Mod

Τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μιας εγκύου με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μόρφου

Mod

Πέντε λόγοι για τους οποίους το Pride δεν έχει και τόση περηφάνια

Mod

Μερακλής ιερέας κλέβει το παγκάρι για να κάνει και πάρτι με τεκνά

Admin

Κλασική βλαχοηθική οικογένεια

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More