Κλείσε θέση στην πρώτη σεξοκρουαζιέρα που είναι στην ουσία ένα 8ημερο όργιο

Κλείσε θέση στην πρώτη σεξοκρουαζιέρα που είναι στην ουσία ένα 8ημερο όργιο

LiberteamLiberteam05/06/2016
Πλοίο της Αγάπης; Μπα, μάλλον Πλοίο της Ανωμαλίας...

Λένε ότι οι κρουαζιέρες είναι για τα παππούδια, αν και αυτές τις οχτώ μέρες δύσκολα θα τις έβγαζε πέρα η τρίτη ηλικία.

Γιατί εδώ μιλάμε για 690 άτομα που θα του δώσουν να καταλάβει πάνω στο κατάστρωμα, με μίνιμουμ ρούχα και ακόρεστη δίψα για σεξάκι!

ssevsstsipiifsofs1

Η μεξικανική ενήλικη φιλοξενία αγγίζει κόκκινα λοιπόν καθώς η φίρμα Original Group φιλοτεχνεί την πρεμιέρα του σεξοτουρισμού στο νερό, βάζοντας το ανακαινισμένο για τον σκοπό αυτό κρουαζιερόπλοιο Azamara Quest να περιπλανιέται στις θάλασσες Ιταλίας, Κροατίας και Σλοβενίας, εδώ δίπλα δηλαδή, φιλοξενώντας ξαναμμένα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν στον εναλλακτικό τουρισμό νέο νόημα.

ssevsstsipiifsofs3

Α ναι, είναι μόνο για ζευγάρια, τι νόμιζες; Παίρνεις λοιπόν το περιπετειώδες άλλο σου μισό και κλείνεις εισιτηριάκι για τον υγρό σεξοπειραματισμό, καθώς μιλάμε για μια εταιρία που έχει εμπειρία 30 χρόνων στη «ροζ» ψυχαγωγία και τον αισθησιασμό, κάτι θα ξέρει λοιπόν από διοργάνωση swinging εμπειριών.

ssevsstsipiifsofs2

Η σεξοκρουαζιέρα, που προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο του 2017, θα είναι βέβαια αλμυρούτσικη, αφού ξεκινά από τα 2.500 ευρώ ανά άτομο και, ανάλογα με τις παροχές, μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 10 χιλιάρικα.

ssevsstsipiifsofs4

Τι είναι όμως μερικά μηνιάτικα για να γίνεις πραγματικά πρωτοπόρος σε κάτι;

ssevsstsipiifsofs5

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων