Γίνονται πραγματάκια

Κυνηγοί μαγισσών και δαιμόνων πέταξαν μπογιά στο άγαλμα του Φαλήρου και το έκαναν καλύτερο

Ουουουου 666

Κυνηγοί μαγισσών και δαιμόνων πέταξαν μπογιά στο άγαλμα του Φαλήρου και το έκαναν καλύτερο

Ελλάδα 1017 μ.Χ. (γιατί ως γνωστόν είμαστε χίλια χρόνια πίσω). Ο μεσαίωνας καλά κρατεί. Και οι ψευδοπροφήτες ζουν και βασιλεύουν. Ναι, οι ίδιοι που κοροϊδεύουν την Ελένη Λουκά, τρέχουν πίσω από τον αυτοαποκαλούενο πατέρα Κλεομένη έχοντας μια Ελεύθερη Ώρα στα χέρια τους.

Είναι οι ίδιο που διαμαρτύρονται σε οτιδήποτε δεν συνάδει ή δεν θεωρούν οτι συνάδει με τα χριστιανικά ιδεώδη. Είναι οι ίδιοι που θέλουν να γκρεμίζουν ότι δεν είναι ή δεν θεωρούν ότι ταιριάζει στην κοινωνία τους. Είναι αυτοί που απλά επιδιώκουν να επιβάλλουν τα θέλω τους. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την απολυταρχία δεν είναι συμπτωματική. Άλλωστε αν ήταν διαφορετικά δεν θα τους στήριζαν και οι φασίστες της ΧΑ.

Την ώρα λοιπόν που βλέπουν τον διάβολο σε ένα άγαλμα, αγκαλιάζουν τον Καιάδα, βουλευτή της ΧΑ και τραγουδιστή μέταλ συγκροτήματος γνωστό για την συμπάθεια του στα devil horns (ο οποίος μάλιστα, δεν έχει καν βαφτίσει τα παιδιά του πηγαίνοντας κόντρα στην χριστιανική παράδοση).

Παράνοια; Ναι. Αλλά είπαμε. Ελλάδα 1017 μ.Χ

Η λογική λέει, επειδή είμαστε ακόμα μία χώρα που δίνει περισσότερη σημασία στις αντιδράσεις μερικών θρησκόληπτων παρά σε κάτι χιλιάδων άνεργων, ότι το άγαλμα κάποια στιγμή θα κατέβει.

Anyway, η πλάκα είναι ότι με την μπογιά που πήγαν κι έριξαν στο “καταραμένο” άγαλμα του Φαλήρου κατάφεραν να το ομορφύνουν!

 

Βολντεμόρτης

Βολντεμόρτης

Του μπι ιζ του ντου, ντούμπι ντούμπι ντου