Φορτώνιιιιει

Μακάρι να ήταν όλες οι αγγελίες τόσο ειλικρινείς

Μακάρι να ήταν όλες οι αγγελίες τόσο ειλικρινείς

LiberteamLiberteam10/02/20161min

Άγγλος κτηματομεσίτης τα λέει χύμα και τσουβαλάτα και πουλά το αχούρι με την αλήθεια της περιγραφής του!

Γιατί όλοι είμαστε δύσπιστοι με τις αγγελίες που διαβάζουμε και καλά κάνουμε δηλαδή, μιας και η αγορά έχει γίνει ζούγκλα και τα πισώπλατα μαχαιρώματα δίνουν και παίρνουν. Και το ψέμα πάει σύννεφο φυσικά.

Κι έτσι δικαίως έγινε είδηση το γεγονός ότι άγγλος κτηματομεσίτης κατάφερε να πουλήσει ένα ετοιμόρροπο σπίτι μόνο και μόνο με τη θρασύτατη ειλικρίνειά του.

axxooorriiusffw1

Ο Rob Kahl, όπως είναι το όνομα του καθημερινού μας ήρωα, έσπρωξε ένα αχούρι στο Έσεξ σε μόλις τρεις μέρες παρά το γεγονός ότι προειδοποίησε τους πιθανούς αγοραστές ότι τα πόδια τους πρέπει να τα σκουπίσουν όχι μπαίνοντας, αλλά βγαίνοντας από την οικία!

axxooorriiusffw2

«Δεν μπορώ να το εξωραΐσω αυτό ή να χρησιμοποιήσω την τυπική γλώσσα του κτηματομεσίτη για να το κάνω να ακουστεί καλύτερο», παραδέχεται ο τύπος στην αγγελία, «η κατοικία είναι γεμάτη σκουπίδια, υπάρχει μούχλα στους τοίχους και νομίζω ότι υπάρχουν και μερικοί ψύλλοι που μου κρατούν συντροφιά όσο καταγράφω τον χώρο».

axxooorriiusffw3

Το σπίτι πουλήθηκε αμέσως σε μια νεαρή κοπέλα που είχε κουραστεί από τις παραπλανητικές αγγελίες και εκτίμησε την ειλικρίνεια της συγκεκριμένης, καθώς της χάρισε λέει ένα πλατύ χαμόγελο πριν καν μπει στο νέο της τσαρδάκι.

axxooorriiusffw4

Όσο για τον οραματιστή κτηματομεσίτη που έχει βάλει σκοπό να αλλάξει την κακή φήμη του σιναφιού του, είθε να πυροδοτήσει μια επανάσταση των ηθών!

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων