VIDEORAMA

Μηχανικό χέρι σε mode αυνανισμού είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα!

Φαινεται ότι η βιοτεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που παρέχει πια στον κάτοχο άπειρες επιλογές χρήσης του ρομποτικού χεριού.

Και όταν λέμε άπειρες, εννοούμε φυσικά τη λειτουργία «μαλακία», όπως μας την έδειξε -κατά λάθος πάντα- τύπος σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή!

Παίρνοντας λοιπόν την κατάσταση στα χέρια του, ο φουκαριαράκος επιδείκνυε στην τηλεόραση τις δυνατότητες του μηχανικού χεριού του, όταν η κακιά η στιγμή έκανε την εμφάνισή της: το χέρι τρελάθηκε και άρχισε να κάνει μανιασμένα τις γνώριμες σε κάθε αρσενικό παλινδρομικές κινήσεις της αυτο-ικανοποίησης.

Φαντάσου το σκηνικό: έχεις πει σε φίλους, γνωστούς και οικογένεια να σε δουν το βράδυ στην τι-βι και καταλήγεις να προσφέρεις θέαμα για μεταμεσονύχτια γούστα.

Το ευχάριστο πάντως της ιστορίας είναι ότι παρέχονται πλέον τέτοιου είδους επιλογές, γιατί φαντάσου να χάσεις το καλό χέρι της μαλακίας. Μαλακία…

https://youtu.be/DsxEFAGunyg

Δες κι αυτά:

Υπάρχει ελπίδα

Liberteam

Αυνανισμός και εγκυμοσύνη: Μαλακία παίχτηκε…

Mod

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα sex robots που θα μας εξαφανίσουν

Φου Μαν Ψου

Τρελά γούστα

Liberteam

Με ρέγουλα, ε…

Mod

ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ μαλάκες…σώστε την ψυχή σας

Liberteam

Να γιατί πρέπει να κόψεις επειγόντως τις μαλακίες στο τιμόνι

Liberteam

Θεραπεία για τη μαλακία

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More