Να πώς θα γίνεις αστέρι του PornHub

Να πώς θα γίνεις αστέρι του PornHub

LiberteamLiberteam20/03/2017
Ετοιμάσου για νέα καριέρα

Θέλεις amateur βιντεάκι στο μεγαλύτερο πορνο-σάιτ του κόσμου; Ευκολάκι!

Ρουφάς τα ποτάκια σου, βγαίνεις στο δρομάκι, στήνεσαι μπροστά στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και του δίνεις να καταλάβει, αφήνοντας το ίντερνετ να κάνει όλη τη βρόμικη δουλειά για σένα.

Αυτό έγινε τουλάχιστον στην Αγγλία, πού αλλού, όταν πέντε μεθυσμένα ζευγαράκια και ένα τρίο πέρασαν καλά και έγιναν αστέρια του ηλεκτρονικού πορνογραφικού κόσμου, αφού το κλαμπάκι του Σάντερλαντ -έξω από το οποίο καταγράφηκε το υλικό- έσπευσε να το ανεβάσει στο PornHub.

Στο PornHub που τα στατιστικά του μας λένε πως προσελκύει κάπου 64 εκατ. ανθρώπους ημερησίως και περισσότεροι από 1,5 εκατ. λάτρεψαν το επίμαχο βιντεάκι, αποθεώνοντάς το στα σχόλια.

Πώς ένιωσαν για τα δικά τους 15 λεπτά δημοσιότητας δεν θα μάθουμε ποτέ, σημασία πάντως έχει πως το χάρηκαν και έζησαν μετά να το πουν. Και να θαυμάζουν την πάρτη τους στο PornHub σε τελική…

Από την ιστορία μάθαμε πάντως πως οι διαχειριστές των κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας απαγορεύεται να δημοσιεύουν υλικό από τους ανθρώπους που καταγράφουν και ο νόμος είναι εδώ σκληρός, επισύροντας τοσυχτερότερα πρόστιμα.

Μην μπαίνεις λοιπόν σε πειρασμό…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων


Leave a Reply

Your email address will not be published.