STORIES

Οι μακελεμένοι Γάλλοι διαδηλώνουν υπέρ των προσφύγων και οι Κρητικοί πάνε να κάψουν χώρο προσευχής των μουσουλμάνων

Είμαστε ο καλύτερος λαός της οικουμένης, πάει και τέλειωσε.

Παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων που ισχύει στη Γαλλία, οι χαροκαμένοι Παριζιάνοι βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ των προσφύγων, αψηφώντας τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για βίαιη διάλυση της ειρηνικής πορείας.

Καλά, μετά έγινε χαμός βέβαια, καθώς στο παιχνίδι μπήκαν τα ΜΑΤ για να καταστείλουν τη διαδήλωση και έγινε το σώσε, αν και άλλο μας ενδιαφέρει εδώ. Ότι παρά την αιματηρότατη τζιχαντιστική επίθεση και τα οξυμένα πνεύματα, ο γαλλικός λαός αναγνωρίζει μέσα στη δική του πικρία και θλίψη το προσφυγικό δράμα και την τραγωδία όσων διακινδυνεύουν τις ζωές τους για να διασχίσουν τον υγρό τάφο του Αιγαίου. Πόσο πιο λιανά να στο κάνουν οι Γάλλοι δηλαδή, που παραβίασαν την απαγόρευση των συναθροίσεων και έσπασαν τα οδοφράγματα για να πουν το προφανές; Αν και αυτό που έμεινε τελικά από τη διαδήλωση ήταν αυτό…

Meanwhile, στο μικρό βασίλειο του Ελλαδιστάν που τα κάνει γυαλιά-καρφιά στο γήπεδο και δεν μπορεί ούτε μια σωστή εσωκομματική εκλογή να διοργανώσει, επίθεση με γκαζάκια δέχτηκε αυτοσχέδιος χώρος προσευχής της τοπικής μουσουλμανικής κοινότητας από τους γνωστούς θρασύδειλους φανταζόμαστε, που δεν ξέρουν κατά ποιου να στραφούν τελικά (υποθέτουμε ότι καθρέφτες δεν έχουν στο σπίτι τους). Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο:

«Γκαζάκια, που δεν εξερράγησαν, τοποθέτησαν άγνωστοι σε σπίτι στην περιοχή των Καμινίων του Ηρακλείου που φέρεται να χρησιμοποιείται περιστασιακά ως χώρος προσευχής μουσουλμάνων. Οι άγνωστοι τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια στην είσοδο καθώς και κροτίδες, που όμως ευτυχώς κανένα από αυτά δεν εξερράγη».

Κάποιοι δεν θέλουν δηλαδή να σκέφτονται ότι υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν απλώς αυτό

eellagallsimiia1

Κάποιες ανεγκέφαλες αμοιβάδες που ξερνούν χολή και μισαλλοδοξία. Κάποια τέτοια τυπάκια δηλαδή…

eellagallsimiia2

Δες κι αυτά:

Είδες τι βγάζει η Κρήτη μας;

Να που μας καταντήσανε οι αλήτες

Liberteam

Μάθε να δέρνεις τη γυναίκα σου με τις συμβουλές αυτού του σαουδάραβα οικογενειακού συμβούλου

Liberteam

Συμπαράσταση του κώλου (κυριολεκτικά)

Liberteam

Τσάκω κι ένα τσάι

Mod

Δείξε κι εσύ την στήριξη σου

Liberteam

Οι γάλλοι κουκουλοφόροι διεκδικούν ελληνικό ύμνο

Mod

Straight Pride – Τι μας κρύβουν τα media

Mod

Οι κίνδυνοι της επανάστασης

Mod

Έχεις τα κάκκαλα να τα βάλεις με τους Κρητικούς σούπερ ήρωες (και όχι μόνο);

Liberteam

Μαστίζεται η αγροτική παραγωγή στην Κρήτη

Παραιτηθείτε vs Παραταθείτε

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More