TROLLING

Οριστικό τέλος και στις παρτούζες βάζει η κυβέρνηση

Να βάλει τάξη στην ασυδοσία είναι αποφασισμένη η κυβέρνηση.

Έτσι, μετά την εξάρθρωση κυκλώματος διευκόλυνσης ακολασίας (αναλυτικά δες εδώ) που δρούσε σε γνωστό Swingers Club στον Πειραιά (απ’ όπου κατασχέθηκαν τα πλέον σοκαριστικά αντικείμενα όπως μανδύες και μάσκες – μόνο τον Ζορό δεν βρήκαν…) η Ελληνική Αστυνομία που δεν κοιμάται ποτέ είναι έτοιμη να επεκτείνει την δράση της.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, από τα έγκατα του Υπουργείου Τάξεως και Ηθικής, στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον και οι πριβέ συναντήσεις άνω των δύο ατόμων.

Σύντομα θα ανέβει νέο site ανώνυμων καταγγελιών καθώς και τηλεφωνική γραμμή ώστε οι νομιμόφρονες πολίτες να μπορούν να καταγγέλλουν περιστατικά ακολασίας.

Πολύτιμη αναμένεται να είναι η συμβολή γιαγιάδων που ξεροσταλιάζουν στα μπαλκόνια κι έχουν πλήρη γνώση του ποιος μπαίνει και βγαίνει σε κάθε σπίτι.

Στην συνέχεια, η ειδική ομάδα Ακόλαστων (στα πρότυπα των Αδιάφθορων του Έλιοτ Νες) θα αναλαμβάνει εφόδους ενώ για μαζώξεις άνω των 6 ατόμων θα επιστρατευθεί η νέα επίλεκτη ομάδα τύπου SWAT, η SWAG (Stop Wanting Alltogether Gamisi). H ονομασία, λέγεται, πώς προέκυψε σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Παύλο Πολάκη.

Η Νέα Δημοκρατία που διακρίνεται για τις προχωρημένες απόψεις της πάνω σε κοινωνικά ζητήματα όσο είναι στην αντιπολίτευση, καταδίκασε τις νέες πρακτικές της κυβέρνησης. Αποστάσεις από την κομματική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη κράτησε ο Δένδιας ο οποίος χαιρέτησε με θέρμη την κατάσχεση μασκών και κουκούλων ενώ επιφυλάχθηκε για το θέμα των μανδυών.

Θέση στο θέμα πήρε και ο Κουτσούμπας με ένα λακωνικό “Όχι”, ενώ η Φώφη Γεννηματά με σθένος τόνισε επί του θέματος ότι “Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγύηση σταθερότητας”.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την πλευρά της, όταν της ζητήσαμε να πάρει θέση, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση και συνέχισε να πετάει δονητές στην φωτογραφία του Τσίπρα που έχει καρφώσει στον τοίχο του γραφείου της.

Ούτε όμως ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε χρόνο να σχολιάσει το γεγονός, καθώς μετά το περιστατικό με τον Δένδια, είναι πολύ απασχολημένος με τις ομοφυλοφιλικές του σχέσεις καθώς “γαμάει αδερφές” (sic).

Πιο ουσιαστικός, περιεκτικός και μέσα στο θέμα ήταν ο πάλαι ποτέ ογκόλιθος της πολιτικής, Θεόδωρος Πάγκαλος:

Δες κι αυτά:

Να ακούτε τον Άδωνι, τιμήστε τον Παπασταύρου

Mod

12 επικές παρτούζες

Liberteam

Να προσέχουμε τι λέμε…

Mod

Κι αν είσαι και παπάς, με την παπαρδέλα σου θα πας (+βίντεο)

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More