Ουρολάγνος κάνει τη διάγνωση της ζωής του και σώζει κοπέλα με τον τρόπο που όλοι φανταζόμαστε

Ουρολάγνος κάνει τη διάγνωση της ζωής του και σώζει κοπέλα με τον τρόπο που όλοι φανταζόμαστε

LiberteamLiberteam20/10/2016
Το golden shower σώζει ζωές

Τυπάκος διατηρεί με γκομενάκι σχέση απόλυτα προσανατολισμένη στο σεξ. Δεν κρύβουν ότι αυτό που τους ενώνει είναι ο πειραματισμός στο κρεβάτι (και τα πατώματα), κάποια στιγμή όμως η φαντασία στερεύει και το πράγμα χάνει το ενδιαφέρον του.

Εκείνη, για να αναθερμάνει το σεξουαλικό, του στέλνει ένα βιντεάκι και η εικόνα που βλέπει ο τυπάς περιλαμβάνει την ίδια, ένα ερωτικό βοήθημα και ολίγη εκσπερμάτιση. Το κόλπο πιάνει και οι δυο τους αποφασίζουν να το εξερευνήσουν λίγο περισσότερο.

Πριν μπούμε στο ζουμί της ιστορίας που λαχταράς να μάθεις, να πούμε ότι ο DaySee, όπως υπογράφει -πού αλλού;- στο Reddit, είναι νοσοκόμος. Ξέρει λοιπόν καλά από ανθρώπινη ανατομία, κι έτσι δεν του πήρε πολύ να καταλάβει τι γινόταν σε κείνες τις πειραματικές συνευρέσεις που περιστρέφονταν γύρω από τη γυναικεία εκσπερμάτωση.

ddaibbetes3

Ο τύπος μίλησε στο thread του Reddit με εντελώς επεξηγηματικό τρόπο για όλα αυτά που θα ήθελες να μάθεις για το μυστήριο και φοβόσουν να ρωτήσεις, ενημερώνοντάς μας ότι τα ούρα ήταν μέρος της όλης διαδικασίας. Ξέρουμε εξάλλου ήδη από τη δεκαετία του 1980 ότι η γυναικεία εκσπερμάτιση συνδέεται με διαρροή ούρων, κάτι που ανακάλυψε ο DaySee ότι ίσχυε κι εδώ.

Οι παρτενέρ πειραματίστηκαν όσο δεν πήγαινε και εκείνος εξοικειώθηκε όσο να πεις με τη γεύση των ούρων της συντρόφου του. Τα περιέγραφε μάλιστα πολύ γλυκά, μέχρι που μια ωραία πρωία ήρθε η στιγμή της επιφοίτησης.

Όπως το λέει και ο ίδιος: «Η διεστραμμένη μου πλευρά πίστεψε πως όλα αυτά ήταν καυτά σαν Κόλαση, κι έτσι δεν το πολυσκέφτηκα μέχρι σήμερα το πρωί. Μόλις ξύπνησα μου ήρθε μια από αυτές τις περίεργες επιφοιτήσεις των νοσοκόμων. Γλυκά ούρα. Γλυκόζη στα ούρα. Γλυκοζουρία. Ιησού Χριστέ! Τι ηλίθιος που είμαι!».

Έτρεξε λοιπόν, πήρε τον μετρητή σακχάρου που είχε και τσίμπησε το δάχτυλο της κοπέλας μετρώντας τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα της. Ήταν υψηλά, πολύ υψηλά. «Είχε διαβήτη. Της είπα τα νέα όσο πιο μαλακά μπορούσα, κάπως έτσι δηλαδή ”Σκατά! Πάσχεις, γαμώτο, από πολύ σοβαρό διαβήτη! Κάλεσε αμέσως τον γιατρό σου”».

ddaibbetes000

Κι έτσι ο τύπος της έσωσε τη ζωή μέσω του περίπλοκου αυτού σεξουαλικού τελετουργικού (που κάποιοι λένε golden shower). Μην αηδιάζετε κυρία μου, έτσι είναι ο σύγχρονος έρωτας, αυτός που θα περάσει στα κιτάπια της Ιστορίας τουλάχιστον.

Όσο για σένα, μάθε περισσότερα για τον διαβήτη από την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων