STORIES

Ο απόλυτος θεούλης: κομματιάζεται στα ξίδια στη Γερμανία, ξυπνά στην Ελβετία!

Και πάνω που νόμισες πως τα ’χεις κάνει και τα ’χεις δει όλα, σε επίπεδο ξιδίασης πάντα, έρχεται ο τυπάκος από την Αγγλία να ανατρέψει τα πάντα.

Τις ειλικρινέστερες απολογίες μας λοιπόν στον Jordan Adams του Λονδίνου, καθώς αυτός είναι πια ο νέος βασιλιάς της ντίρλας, ο απόλυτος μονάρχης της σούρας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο 33χρονος Jordan και η τρελοπαρέα του βρέθηκαν λοιπόν στο Μόναχο για το τελευταίο εργένικο πάρτι του κουνιάδου του και κάποια στιγμή ξεμάκρυνε από το παρεάκι. Τίποτα φοβερό, σε όλους έχει συμβεί, μιας και όταν μιλάει το ποτό, ο νους χορεύει καν-καν.

Το παρεάκι τον είδε τελευταία φορά να μπαλαμουτιάζεται με επίσης «σταφίδα» γκόμενα και θεώρησαν φυσικότατα πως κάπου θα την είχε ξεμοναχιάσει. Όχι όμως ο Jordan Adams! Δεν είναι κάνα πρωτόβγαλτο μαθητούδι να την πάθει έτσι. Γιατί που λέτε ο καλός σου αποκοιμήθηκε, άγνωστο πώς, σε μπαγκαζιέρα υπεραστικού λεωφορείου της γραμμής Μόναχο-Γενεύη!

Πέντε ώρες αργότερα και δυο χώρες μακριά(!), χωρίς δίφραγκο στην τσέπη, διαβατήριο και κινητό, ο θεούλης αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε διαφορετική χώρα από τις διαφορετικές οδικές πινακίδες.

Ας τον ακούσουμε όμως, μια και έχει το δικό της ενδιαφέρον η μαρτυρία του: «Ξύπνησα από όλα αυτά τα φώτα που έμπαιναν στον χώρο αποσκευών και τις βρισιές του οδηγού. Αφού με έβγαλαν έξω σε αυτό το μεγάλο πάρκινγκ των λεωφορείων, έβλεπα συνεχώς πινακίδες για Ζυρίχη και πίστεψα ότι πρέπει να υπάρχει μέρος στο Μόναχο που ονομάζεται Ζυρίχη. Αλλά μετά είδα την ελβετική σημαία και τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται»!

Απεγνωσμένος, απευθύνθηκε για βοήθεια στην αστυνομία και τα μπατσάκια γέλασαν με την καρδιά τους. «Μα αυτό είναι σαν το ‘‘Hangover’’», κατουρήθηκαν στα γέλια, αν και τον έβαλαν στο επόμενο τρένο για Μόναχο. Υπάρχουν αστυνομίες που το κάνουν αυτό, κοίτα να δεις!

hncobndrre1
Κλασικοί ερασιτέχνες

Ανακαλώντας τι συνέβη, θυμήθηκε ότι του τελείωσε το μετρητό και προσπαθώντας να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, το όνομα του οποίου πού να του ’ρθει μέσα στη σούρα του, τον πέταξαν έξω από δυο-τρία ταξί, κι έτσι έκανε την αμέσως επόμενη λογική κίνηση: χώθηκε στην μπαγκαζιέρα λεωφορείου για να τον πάει στον προορισμό του.

Αν και το καλύτερο ήταν όταν τηλεφώνησε από το κινητό του ελβετού αστυνομικού στη γυναίκα του, ώστε να επικοινωνήσει με τον αδελφό της και να τον παραλάβουν από τον σταθμό του Μονάχου. Οι εξηγήσεις που ψέλλισε πρέπει να ήταν ποίημα! Το απόλυτο αρσενικό και με διαφορά λέμε…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More