Ο Ψωμιάδης τερματίζει τον καρνάβαλο με Ζορό και Ύμνο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Ψωμιάδης τερματίζει τον καρνάβαλο με Ζορό και Ύμνο της Νέας Δημοκρατίας

Panos PanicPanos Panic27/01/2018
Ένα ακόμα αριστούργημα καλτιάς

Κι εκεί που λες πώς είναι δυνατόν να τερματιστεί ο καρνάβαλος, έρχεται ο νομάρχης της καρδιά μας, ο υπέρτατος Παναγιώτης Ψωμιάδης να κάνει το κόλπο γκρόσο με τα Τζάμπο να να στείλει στην λήθη ακόμα και τα θρυλικά πασχαλινά σποτ της Κατερίνας Στανίση και της Άντζελας Δημητρίου.

Ο κορυφαίος ίσως showman που γέννησε ποτέ αυτό ο τόπος (ίσως και τα Βαλκάνια – θα λέγαμε Ευρώπη, αλλά ας είμαστε λίγο ταπεινόφρονες εμείς οι οπαδοί του) είχε γράψει ιστορία πριν λίγα χρόνια όταν στο καρναβάλι του Σοχού και όντας εν ενεργεία νομαρχης, έσκασε μύτη πάνω σε άλογο ντυμένος Ζορό βάζοντας σαν κερασάκι στην τούρτα ένα πολιτικό λόγο!

Είναι δυνατόν να μην τον πάρει κανείς στα σοβαρά όταν βγάζει τόση ρώμη; (όχι την πόλη)

Ε, λοιπόν, την δέουσα σοβαρότητα έδειξαν τα υπερκαλτ στο διαφημιστικό τομέα Τζάμπο που έδωσαν στον παραγκονισμένο (άτιμη ζήλια) πάλαι ποτέ υπερνομάρχη, την ευκαιρία να κάνει come back και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Κορυφαία έμπνευση, βεβαίως βεβαίως, η διασκευή του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας που δίνει μία πιο ρεαλιστική αίσθηση στον όρο “μασκαράδες”

“Σε περιμένω Ζορό και πάλι, μαζί να ζήσουμε τρελό καρναβάλι…”

Φήμες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πούλησε τα δικαιώματα της μουσικής ώστε να καλυφτεί μέρος των χρεών της Νέας Δημοκρατίας κρίνονται ως αβάσιμες και προερχόμενες από συριζοτρόλ.

Panos Panic

Panos Panic

"Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή" (Σέξπιρ)