Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»

Ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, ο Obi-Wan τον δίνει στην Padme, λένε τα αρρωστάκια του «Star Wars»

LiberteamLiberteam18/10/2016
Ροζ κουτσομπολιό σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά

Περιμένοντας το «Rogue One» να μας ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά, η μυθολογία του «Star Wars» γίνεται ξαφνικά ζεματιστά καυτή από τις αποκαλύψεις των σκληροπυρηνικών φαν. Ή των σεξοπορνοδιαστροφικών, το ίδιο κάνει.

Μιλώντας λοιπόν για τα τρία prequels, που παρακολουθούν το πώς ο Anakin Skywalker μετατρέπεται σε Darth Vader, κατά τη φάση της μεταμόρφωσης του καλού jedi σε dark lord υπάρχει αυτή η αμφιθυμική σχέση με τον δάσκαλό του, Obi-Wan Kenobi.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, κυκλοφορεί μια θεωρία που θέλει τον Obi-Wan να του δίνει να καταλάβει με την γκόμενα του Anakin! Κάτι που θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί τα πήρε τόσο και σκότωσε όλα αυτά τα παιδάκια (ή πάλι και όχι).

sssttrarrwwarrrs1

Η θεωρία είναι αναλυτική και περιστρέφεται γύρω από το «Attack of the Clones», όταν ο Obi-Wan περνά τον καιρό του προστατεύοντας την Padme, αντί τον Anakin. Οι φαν μάς λένε πως το προστατεύει έχει εδώ μια γενικότερη σημασία και σημαίνει σεξ.

Ακόμα και φωτογραφικό υλικό επιστρατεύουν από το επεισόδιο, όταν τον σώζει η Padme και βάζει το χέρι της στον μηρό του πίσω μάλιστα από την πλάτη του Anakin! Τι άλλο να πεις για τα παιδιά, όπως βολεύονται.

sssttrarrwwarrrs2

Όταν μάλιστα αρχίζει το τρίτο μέρος της τριλογίας, το παράνομο ειδύλλιο καλά κρατεί, αν και μέχρι τότε ο νεαρός Skywalker κάτι έχει μυριστεί. Και η ζήλια τον κατακλύζει. Ακόμα και στα όνειρα που βλέπει με τον θάνατο της Padme, ο μέντοράς του στέκεται δίπλα της.

Αλλά και ο Yoda καταλαβαίνει τις μοιχείες του γέρο-Ben, αφού όταν του λέει να ψάξει στα συναισθήματά του για να βρει τον Anakin, τι ξεπηδά; Η Padme, σωστά! Γιατί ο πορνόγερος δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Κι έτσι στην τελική μονομαχία, δεν παλεύουν παρά για το κορίτσι. Και ξαφνικά το «Star Wars» έγινε σαπουνόπερα.

Ναι, γέλα μοιχαλίδα…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων