Πίτσα μαστουριάρα: εστιάτορας τη γαρνίρει με μπάφους και τη σερβίρει σε αστυνομικούς

Πίτσα μαστουριάρα: εστιάτορας τη γαρνίρει με μπάφους και τη σερβίρει σε αστυνομικούς

LiberteamLiberteam31/05/2015

Είναι τρελοί αυτοί οι Ισραηλινοί ή μήπως έχουμε μπροστά μας ολοζώντανη την πιο αυτοκαταστροφική φάρσα όλων των εποχών;

Ο πλέον γενναιόδωρος πιτσάς της οικουμένης ζει λοιπόν στο Τελ Αβίβ, αν και πλέον περνά τη μέρα του πίσω από της ανήλιαγης φυλακής τα κάγκελα.

Ο θεούλης σκέφτηκε που λέτε να δώσει στα όργανα της τάξης το κάτι παραπάνω στο εκτός υπηρεσίας σνακ τους, χωρίς να το χρεώσει μάλιστα εξτρά. Ή κάνεις το καλό ή δεν το κάνεις!

Κάτι που για τον νόμο ήταν όμως έγκλημα, ειδικά από τη στιγμή που τα μπατσάκια ξέρασαν ακόμα και το λεπτό τους έντερο! Οι αστυνομικοί του Τελ Αβίβ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κατάσταση προχωρημένης μαστούρας, ξερνώντας ακατάσχετα και βλέποντας λέει παραισθήσεις.

wweepzziaz1
Η σπεσιαλιτέ του καταστήματος

Συνάδελφοί τους επισκέφτηκαν τον εστιάτορα για τα καθέκαστα κι όχι για να γευτούν κι αυτοί την πίτσα του τριπαρίσματος, όπως ισχυρίστηκαν οι φαρμακόγλωσσες. Ο ιδιοκτήτης μάλιστα δεν έκρυψε ότι απέστειλε τη μαστουριάρα πίτσα στο σπίτι των οργάνων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήξερα ότι η παραγγελία δόθηκε από αστυνομικούς. Αλλά το όργανο που πήρε τηλέφωνο έμοιαζε πολύ εντάξει, συν του ότι μου είπε να προσθέσω ό,τι υλικό ήθελα πάνω στην πίτσα. Αντί λοιπόν για ρίγανη, πασπάλισα κάνναβη»!

Η ισραηλινή αστυνομία έγινε κατόπιν εκδικητική και προσπάθησε να του κλείσει το ρεστοράν καθώς αποτελεί λέει δημόσιο κίνδυνο. Κρίμα κι άδικο λέμε εμείς! Να τους χαρίσει λίγες στιγμές ευφορίας έψαχνε ο άνθρωπος κι αυτοί τον μπαγλάρωσαν μέχρι να πεις κύμινο (ή μαριχουάνα, το ίδιο κάνει στην περίπτωσή μας).

wweepzziaz2
Ο Γουίλι Νέλσον προωθεί τη νέα του επιχειρηματική περιπέτεια

Την ίδια στιγμή σε μια άλλη γωνιά του κόσμου, ο 81χρονος πια θρύλος της κάντρι Γουίλι Νέλσον ανοίγει τη δική του φίρμα κάνναβης στις ΗΠΑ. Ποια κοινωνία είναι συντηρητική και οπισθοδρομική είπαμε;

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων