ΠΑΟΚ είσαι ένας, ματς από κωλόχαρτο δεν έχασε κανένας

ΠΑΟΚ είσαι ένας, ματς από κωλόχαρτο δεν έχασε κανένας

LiberteamLiberteam25/02/2018
Μεγάλη κάρχια αυτό το κάρμα

Μπορεί να μην το λες και insta karma, αλλά από timing σκίζει.

Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να θέσει τις πιο γερές βάσεις για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή μετά από 33 χρόνια, έφαγε το επικότερο “αυτογκόλ”. Και το κορυφαίο; Δεν μπορεί (αν και θα το κάνει) να κλαψομουνιάσει καθώς σχεδόν ένα χρόνο πριν είχε επωφεληθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Θυμίζουμε ότι στην Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ματς διακόπηκε όταν ένας βλαξ οπαδός του ΠΑΟ πέτυχε με κουτάκι μπίρας τον τότε προπονητή του ΠΑΟΚ, Ίλια Ιβιτς. Ο Ίβιτς πήγε νοσοκομείο για εξετάσεις, ο αγώνας διακόπηκε και σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, ο ΠΑΟΚ τον κέρδισε στα χαρτιά, ο ΠΑΟ είχε στέρηση βαθμών, πρόστιμο και κάτι ακόμα ψιλά (αγώνες κεκλεισμένων των θυρών).

Τώρα, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ, με ρολό χαρτιού (ταμειακής αλλά έχει πιο μεγάλη πλάκα όταν παρουσιάζεται ως… υγείας) κάνει bulls eye στον προπονητή του Ολυμπιακού Γκαρσία και η ομάδα που έχει κάνει τέχνη τις νίκες στα χαρτιά δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στο νοσοκομείο ο κόουτς, στην διακοπή το ματσάκι.

Και τώρα αναμένεται η τιμωρία του ΠΑΟΚ που αν δεν είναι ίδια με εκείνη του Παναθηναϊκού, τότε καλύτερα να το καταργήσουμε το πρωτάθλημα ή να το μεταφέρουμε στο playstation αλλιώς δεν θα παιχτεί ποτέ  κάτι που να μοιάζει στην φράση “στα ίσα”.

Βέβαια, η ιστορία έχει και την πλάκα της. Ας είναι καλά τα social media και οι εμπνεύσεις του κόσμου:

 

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων