ΑΣΕΒΕΙΕΣ

Ποια θα πάρεις; Την παλιά ή τη νέα Πάμελα;

Ποια θα πάρεις; Την παλιά ή τη νέα Πάμελα;

Panos PanicPanos Panic02/04/2016
Ένα crash-test για γερά νεύρα

Η Pamela Anderson μεγάλωσε μία ολόκληρη γενιά (αν όχι δύο) με την καταλυτική της παρουσία στο Baywatch και τις σελίδες του Playboy.

Τώρα, που η θρυλική σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μορφή ταινίας, μία άλλη ξανθιά, η Kelly Rohrbach, φιλοδοξεί να γίνει το νέο ίνδαλμα που θα αντρέψει τους σημερινούς έφηβους.

Την Pamela την γνωρίζεις (αν όχι, σε ποια σπηλιά ζούσες τόσα χρόνια φιλαράκι;). Δες τώρα και την Kelly, και ρίξε την ψήφο σου.

kelly_rohrbach_pamela_anderson_02 kelly_rohrbach_pamela_anderson_03 kelly_rohrbach_pamela_anderson_04 kelly_rohrbach_pamela_anderson_05 kelly_rohrbach_pamela_anderson_06 kelly_rohrbach_pamela_anderson_07 kelly_rohrbach_pamela_anderson_08 kelly_rohrbach_pamela_anderson_09 kelly_rohrbach_pamela_anderson_10 kelly_rohrbach_pamela_anderson_11 kelly_rohrbach_pamela_anderson_12 kelly_rohrbach_pamela_anderson_13 kelly_rohrbach_pamela_anderson_14 kelly_rohrbach_pamela_anderson_15 kelly_rohrbach_pamela_anderson_16 kelly_rohrbach_pamela_anderson_17 kelly_rohrbach_pamela_anderson_18 kelly_rohrbach_pamela_anderson_19 kelly_rohrbach_pamela_anderson_20 kelly_rohrbach_pamela_anderson_21

Και τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις θέση:

Panos Panic

Panos Panic

"Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή" (Σέξπιρ)


Leave a Reply

Your email address will not be published.