Φορτώνιιιιει

Πώς να γίνεις πλούσιος σε τρία απλά βήματα

Πώς να γίνεις πλούσιος σε τρία απλά βήματα

Panos PanicPanos Panic23/10/20161min
Πιο απλά, πεθαίνεις!

Έχεις κουραστεί να εργάζεσαι σαν τον σκύλο και θες να κάνεις μία πολύ γερή αρπαχτή;

Σου έχουμε την λύση.

Πάμε λοιπόν, κατ ευθείαν στο θέμα, χωρίς λινκ που παραπέμπουν αλλού και βίντεο με αερολογίες που δεν προσφέρουν καμία λύση παρά μόνο σε καλούν να δώσεις προσωπικά στοιχεία σου ή να αγοράσεις ένα βιβλίο ή cd κλπ.

  1. Κλείνεις μία αίθουσα διαλέξεων.

  2.  Ανακοινώνεις σεμινάριο με θέμα “Πώς να γίνεις πλούσιος” και χρεώνεις ένα προσιτό ποσό. Ας πούμε 50 ευρώ.  Στόχος σου να μαζευτούν 100 άτομα.

  3.  Στο σεμινάριο εξηγείς πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις ένα τζίρο 5.000 ευρώ με τρία απλά βήματα: α)Κλείνεις μία αίθουσα διαλέξεων, β)Ανακοινώνεις σεμινάριο με θέμα “Πώς να γίνεις πλούσιος” και χρεώνεις ένα προσιτό ποσό. Ας πούμε 50 ευρώ.  Στόχος σου να μαζευτούν 100 άτομα και γ) Στο σεμινάριο εξηγείς πως μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις ένα τζίρο 5.000 ευρώ με τρία απλά βήματα…

Και πάει λέγοντας.

Αβάδιστα, αβασάνιστα…

Υγ
Το θέμα δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα “Πώς να γίνεις πλούσιος”. Μπορεί να είναι πχ “Intener Marketing Tools” ή ότι άλλο ευφάνταστο μπορεί να σου έρθει.

Yγ2
Μία stock φωτογραφία με λεφτά, δείκτες που ανεβαίνουν κι άλλα γλυκούλικα γραφικά είναι ένα plus στην σοβαρότητα που θέλεις να δείχνει το εγχείρημα σου.

Panos Panic

Panos Panic

"Κάποιοι εξυψώνονται από την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή" (Σέξπιρ)


Leave a Reply

Your email address will not be published.