Φορτώνιιιιει

ΣΟΚ: Βρέθηκαν εξωγήινα νομίσματα, όλα ήταν αλήθεια τελικά

ΣΟΚ: Βρέθηκαν εξωγήινα νομίσματα, όλα ήταν αλήθεια τελικά

LiberteamLiberteam18/10/20161min
Η αλήθεια ήταν εκεί έξω τόσο καιρό

Μεγάλη μέρα για τους συνωμοσιολόγους ξημέρωσε, καθώς μετά τη ριζική ανακαίνιση σε οικία δεν φαντάζεστε τι βρέθηκε. Καλά, φαντάζεστε, μιας και το είπαμε στον τίτλο, αλλά ας είναι.

Συνωμοσιολογικό site λοιπόν ισχυρίζεται ότι αυτά το νομίσματα είναι η καλύτερη απόδειξη ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφτεί τη Γη μας. Όχι ότι υπάρχουν εξωγήινοι δηλαδή, μιας και αυτό είναι αυταπόδεικτο.

Το γεγονός βέβαια ότι είναι συνωμοσιολογικό site δεν το κάνει και την πιο αξιόπιστη πηγή του κόσμου, οι τύποι ωστόσο φτάνουν πολύ μακριά για να μας πείσουν, αυτό τους το αναγνωρίζουμε.

Αυτή είναι η μία όψη, με κάποιον εξωγήινο ηγέτη φανταζόμαστε, τον δικό τους Κούλη Μητσοτάκη ας πούμε.

alllliennse1

Η απόδειξη βέβαια είναι στην πίσω όψη, όπως μας λέει το Mysterious Earth, καθώς όλοι βλέπουμε ότι είναι ένας ιπτάμενος δίσκος που προσεγγίζει τον πλανήτη μας. Και πόσο βολικό που το κέρμα έχει γήινη ημερομηνία, για να ξέρουμε κι εμείς εδώ τι γίνεται.

alllliennse2

Να αυτό έχει και βελάκια για να είναι ακόμα πιο σαφές!

alllliennse3

Ακόμα και τα λατινικά μας κόπιαραν οι «εξελιγμένοι» αναρχοάπλυτοι εξωγήινοι για να προσδώσουν στη γυροβολιά τους επίσημο χαρακτήρα.

alllliennse4

Το site μάς λέει ότι η ανακαίνιση έγινε σε σπίτι της νότιας Αιγύπτου, όταν οι εργάτες έπεσαν πάνω σε «μερικά πολύ σπάνια νομίσματα». Σπάνια δεν λες τίποτα…

alllliennse5

Η αλήθεια δεν είναι πια εκεί έξω, αλλά εδώ μέσα. Κι αν πρέπει να το πούμε, ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!11!!111!

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων