ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Καταφτάνει αντρικό χάπι αντισύλληψης

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ: Καταφτάνει αντρικό χάπι αντισύλληψης

Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες!

Την παροιμιώδη ικανότητα του σπέρματος να κολυμπά θα σταματά το χάπι που έρχεται να τα αλλάξει όλα. Γιατί οι κυρίες θα το εκμεταλλευτούν όσο να πεις αυτό δημιουργώντας νέες εκρηκτικές καταστάσεις στην αντρική ψυχοσύνθεση.

Οι επιστήμονες, που κάποιες φορές είναι να τους λατρεύεις, βρήκαν λέει τον τρόπο να σταματούν την κινητικότητα του σπέρματος, κι έτσι ένα χαπάκι -ή ακόμα και ένα ρινικό εκνέφωμα!- που θα παίρνεις ακόμα και λίγα λεπτά πριν το σεξ θα ακινητοποιεί τα σπερματοζωάρια για μέρες.

dvsdvbgjgyfhgdthyfj000

Ο καθηγητής John Howl του Wolverhampton University (όπου κι αν είναι αυτό) δήλωσε περιχαρής: «Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και σχεδόν στιγμιαία. Όταν παίρνεις υγιές σπέρμα και προσθέτεις τον παράγοντά μας, μέσα σε λίγα λεπτά το σπέρμα δεν μπορεί να κινηθεί. Αυτή είναι μια εντελώς καινούρια προσέγγιση [δεν λες τίποτα, κύριε καθηγητά], κανείς άλλος δεν το έχει κάνει αυτό».

Μόνο για να περιφρουρήσει ο άντρας την πάρτη του, λένε οι πικρόχολοι, πως κάνει το χάπι.

Ηρέμησε πάντως, ο ανδρισμός σου δεν κινδυνεύει προς το παρόν, καθώς το χαπάκι δεν θα κυκλοφορήσει πριν από το 2021, όταν και θα γεννήσει έναν νέο, γενναίο κόσμο…

Φου Μαν Ψου

Φου Μαν Ψου

Μην αφήνεις την πραγματικότητα να σου χαλά μια καλή θεωρία


Leave a Reply

Your email address will not be published.