VIDEORAMA

Το μαστιγώνεις το δελφίνι;

Πρέπει να ήταν κάπου στα τέλη των 90ς όταν η ατάκα “το μαστιγώνεις το δελφίνι” άρχισε να καπελώνει το διαχρονικό “την κουνάς την αχλαδιά;“.

Έκτοτε η κοινωνία μας έχει κάνει αρκετά βήματα μπροστά, αλλά είναι πολλά τα κατάλοιπα που δεν έχουν ακόμα εξαλειφθεί. Το πιο τραγικό είναι να ακούς από νέους ανθρώπους, που πλέον είναι μάλλον απίθανο στην καθημερινότητά τους να μην έχουν συναναστροφή με gay, ότι θα προτιμούσαν να κάνουν παρέα με ένα δολοφόνο απ’ ό,τι με μια τρανσέξουαλ και ότι είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο από το να υιοθετηθεί από ένα ομόφυλο ζευγάρι.

Βγάζουμε το καπέλο στον παππούλη που στο δίλημμα για το αν θα προτιμούσε η κόρη του να ήταν λεσβία ή αλκοολική εκείνος απάντησε “Να είναι καλό κορίτσι”.

Και φυσικά προσκυνάμε τον απόλυτο θεό της μπετοβλακείας που δήλωσε σίγουρος πώς τα gay δελφίνια θα είχαν παραμείνει straight αν δεν είχαν επηρεαστεί από τα gay πρότυπα της τηλεόρασης (στο 1:30 γελάνε και τα αρκούδια).

Παιδιά, μακριά από αυτά τα ταβερνάκια. Ρίχνουν γκεϊτίνη στο αναψυκτικό ενώ τα κοψίδια έχουν υπερβολική δόση της πρωτεΐνης λουλουτένη…

Δες κι αυτά:

Έτοιμος για διεθνή καριέρα

Liberteam

Ο Αμβρόσιος λάλησε, το twitter τιτιβίζει

Liberteam

«Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη, θα πάει στον παράδεισο»

Mod

Πουστιές

Liberteam

Πρότυπο…

Liberteam

Μανούλες, αν τον τρώτε από πίσω ο γιος θα βγει ντιγκιντάγκας

Mod

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις

Liberteam

Τάξη και ηθική

Liberteam

Πάστορας λέει ότι ο Θεός στέλνει φυσικές καταστροφές για να τιμωρήσει τους gay και ο Θεός του πλημμυρίζει το σπίτι

Mod

Η μόνη εξήγηση…

Liberteam

Ψήνεται μεταγραφή

Liberteam

Gay άντρες πιάνουν… χμ…. μουνί για πρώτη φορά

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More