STORIES

Το σύγχρονο τείχος της ντροπής στα ελληνοσκοπιανά σύνορα

Το παλιό “τείχος της ντροπής” ήταν το τείχος του Βερολίνου που χώριζε της πόλη στα δύο κι έστελνε στα θυμαράκια όποιον τολμούσε να το διαβεί.

Το σύγχρονο, δεν είναι από πέτρα αλλά την δουλειά του την κάνει μια χαρά εγκλωβίζοντας χιλιάδες ψυχές που κινδυνεύουν από τα καιρικά φαινόμενα, τις αρρώστιες και την πείνα στα σύνορα Ελλάδας και πΓΔΜ.

Η γειτονική χώρα, ως καλός γλείφτης διάφορων φασιστόστροφων εταίρων μας που φοβούνται μην αλλοιωθεί ο πολιτισμός τους από τις ορδές προσφύγων που δημιούργησε η δυτική πολιτική στην Συρία και τις άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής, ύψωσε ένα φράχτη 19 μιλιών.

Καμαρώστε:

greeces_macedonian_border_01 greeces_macedonian_border_02 greeces_macedonian_border_03 greeces_macedonian_border_04 greeces_macedonian_border_05 greeces_macedonian_border_06 greeces_macedonian_border_07 greeces_macedonian_border_08 greeces_macedonian_border_09 greeces_macedonian_border_10 greeces_macedonian_border_11 greeces_macedonian_border_12 greeces_macedonian_border_13 greeces_macedonian_border_14 greeces_macedonian_border_15 greeces_macedonian_border_16 greeces_macedonian_border_17 greeces_macedonian_border_18 greeces_macedonian_border_19 greeces_macedonian_border_20 greeces_macedonian_border_21 greeces_macedonian_border_22 greeces_macedonian_border_23 greeces_macedonian_border_24 greeces_macedonian_border_25

Δες κι αυτά:

Πηγαίο ταλέντο

Liberteam

Βολεύεσαι με ό,τι έχεις

Liberteam

Εικόνες… σοκ: Αυτή ήταν η “παραβατική” καθημερινότητα στην κατάληψη του 5ου Λυκείου

Liberteam

Η Ελλάδα ανήκει στους Πελασγούς

Liberteam

Μένουμε Ευρώπη

Liberteam

Notis: Μια λαλιά σου μόνο φτάνει τον φασίστα να ευφράνει

Liberteam

Το “παλάτι” που διαμένουν οι πρόσφυγες μέσα από τα μάτια των χρηστών του trip advisor

Mod

Η βόρεια Ελλάδα αναστενάζει στα καζίνο των Σκοπίων

Liberteam

Ντροπή σας ρε

Liberteam

Η οδύσσεια ενός ξεριζωμένου συναντά την αγκαλιά του Καμμένου

Liberteam

Σχήμα οξύμωρο

Mod

Πώς να γελοιοποιήσεις το προσφυγικό καλύτερα κι από το Downtown

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More