STORIES

Υπάρχουν και τέτοια αφεντικά: δες τι έκανε ο θεούλης για τον χτυπημένο από καρκίνο υπάλληλό του

Την ώρα που οι περισσότεροι εργαζόμενοι σιχαίνονται μετά βδελυγμίας τους εργοδότες τους (χεχεχε) και ονειρεύονται ρεβανσιστικές τιμωρίες και αιώνιες καταδίκες, ο Addam Smith δεν εμπίπτει ξεκάθαρα στην κατηγορία «καθίκι αφεντικό».

Όταν έμαθε ότι ένας από τους υπαλλήλους του έχει ελάχιστο καιρό πάνω στη Γη, έφτασε πραγματικά πολύ μακριά για να κάνει το υπόλοιπο της σύντομης ζωής του όσο πιο άνετο παίρνει.

Ο Keith Ellick διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου και, όπως του είπαν οι γιατροί, έχει μόνο έναν χρόνο ζωής. Γι’ αυτό και το αφεντικό του φροντίζει να τον βοηθήσει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του, να τον πάει σε κορυφαίους γιατρούς και να του φτιάξει φυσικά το σπίτι των ονείρων του.

boosorsrssfd1

Ο εργοδότης έφτιαξε μια σελίδα σε πλατφόρμα χρηματοδότησης και ένα κλειστό group στο Facebook αποκλειστικά για τεχνικούς οικοδομής, ώστε να βρει εθελοντές για το εγχείρημα της ανέγερσης της οικίας. Βρήκε αμέσως 50 νοματαίους.

boosorsrssfd2

Κι έτσι έχτισαν το παλατάκι, συμβουλεύτηκαν δεύτερη ομάδα γιατρών και του άφησαν κι ένα ποσό για την οικογένειά του όταν εκείνος δεν θα είναι πια στη ζωή, καθώς το μέλημά του για τη φαμίλια του ήταν πάντα η πρώτη του προτεραιότητα.

boosorsrssfd3

Κι αν οι σκέψεις μας είναι με τον ασθενή και την οικογένειά του, η ευγνωμοσύνη μας στρέφεται αναγκαστικά στο φανταστικό αφεντικό…

Δες κι αυτά:

Η sexy γραμματέας, η ευφάνταστη παραίτηση και το τάπωμα από το αφεντικό

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More