Φτιάξε το δικό σου TIE Fighter μέχρι να βγει το νέο Star Wars στις αίθουσες

Φτιάξε το δικό σου TIE Fighter μέχρι να βγει το νέο Star Wars στις αίθουσες

LiberteamLiberteam15/11/2015
Αν είσαι σαν εμάς, βλέπεις το Star Wars παντού, ακόμα στο χάρτινο ποτηράκι του πρωινού καφέ.

Και μέχρι να βγει το έβδομο επεισόδιο στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου, μία βδομάδα αργότερα δηλαδή από την παγκόσμια πρεμιέρα του (γαμάτη η χώρα μας ε;), κάτι πρέπει να κάνουμε για να σκοτώσουμε τις φριχτές αυτές ώρες της προσμονής.

Συντονισμένος ευτυχώς στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Dan Winters, φωτογράφος του Wired, ο οποίος εδώ και κάποια χρόνια που περίμενε στην ουρά των Starbucks τον χτύπησε η θεία έμπνευση: τα ποτηράκια του καφέ του θύμισαν λέει πολύ τα ηλιακά πάνελ των TIE fighters! Είπαμε, άμα είσαι τρελαμένος με το saga το βλέπεις παντού.

btbvmbstwwewwejo1

Κι έτσι αποφάσισε να φτιάξει μια ρέπλικα του μαχητικού χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά που μπορούσε να βρει στα Starbucks: ένα μεγάλο καπάκι, 10 κουτιά καφέ, 12 μικρά ποτηράκια, 37 μεγάλα ποτήρια, 63 θήκες ποτηριών και 216 πλαστικά κουταλάκια!

btbvmbstwwewwejo2

Αν έχεις λοιπόν λίγες ωρίτσες για σκότωμα και κάνα κοριτσάκι που θες να εντυπωσιάσεις, φτιάχνεις το δικό σου TIE fighter ή και ό,τι άλλο σκεφτείς από το σύμπαν του Star Wars. Κι αν τελικά κατασκευάσεις κάτι, ανέβασέ το σε Instagram και Twitter με το hashtag #MakeStarWarsStuff για να κάνεις τη δική σου φιγούρα…

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων