Όταν ο Μάκης προμόταρε τον Αρτέμη Σώρρα…

Όταν ο Μάκης προμόταρε τον Αρτέμη Σώρρα…

LiberteamLiberteam30/03/2017
Γεια σου ρε Μάκη μας πρωτοπόρε

Σήμερα όλοι (πλην 12.000 περίπου “Ελλάνιων“) γνωρίζουμε τι μεγάλη μούφα είναι ο φυγάς (μιας και έχει εκδοθεί επίσημα ένταλμα σύλληψης του μετά την καταδίκη του) Αρτέμης Σώρρας.

Και πολλοί που κάποτε τον υποστήριξαν ή τον διαφήμισαν, κάνουν τώρα πια γαργάρα τα όσα έλεγαν υπέρ του ή το γύρισαν και πλεόν… πρωτοστατούν στις αποκαλύψεις για την παράνομη (όπως λένε) δράση του.

Αν όχι ο πρώτος, τότε σίγουρα ένας από του πρώτους, που βοήθησαν ώστε να κάνει όνομα ο Σώρρας ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος. Κι αν όχι προσωπικά, τότε με την ιδιότητα του ως ιδιοκτήτης του Zougla.gr

Το ειδησεογραφικό πόρταλ του, ήταν εκείνο που μας ενημέρωσε όλους για την ύπαρξη του Σώρρα,  της αμύθητης περιουσία του και των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής.

Ιδού το σχετικό λινκ από το μακρινό 2011. Δείτε το πριν το κατεβάσουν.

Αλλά και να το κατεβάσουν, δεν πειράζει, έχουμε και τα frames:

 

Αλλά είπαμε, αυτά ανήκουν στο μακρινό 2011.

Σήμερα (και πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Γενάρη), με άρθρο του ο Μάκης, έβαλε κατά του Σώρρα και φρόντισε να τονίσει ότι… το Zougla έκανε αποκαλύψεις για τις απάτες του Σώρρα πριν καταλάβουν τι κουμάσι είναι οι άλλοι δημοσιογράφοι:

 

Τι… αποκαλύψεις έκανε όμως η Zougla;

Χμ…

Για να δούμε:

 

Βέβαια, υπήρχε στις αποκαλύψεις και το αποτέλεσμα μια ιδιωτικής (και όχι δημοσιογραφικής, πόσο μάλλον του zougla) έρευνας:

 

Αλλά και ένα διπλωματικότατο κλείσιμο, που δεν το λες και θηλιά στο λαιμό (τον ποιο;) του Σώρρα:

Όλο το συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει εδώ

Σινεμαγκούγκου;

Σινεμαγκούγκου Σώρρας Ρολς…

 

Liberteam

Liberteam

Άνευ όρων και ορίων


Leave a Reply

Your email address will not be published.