STORIES

Όταν ο Τσουκαλάς έκανε τον καραγκιόζη και φόραγε την φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι στο κλαμπ των κορυφαίων κωμικοτραγικών προσωπικοτήτων της ελληνικής τηλεόρασης μαζί με τα ταλέντα της Πάνια τον Τάσο Ποτσέπη (τον γνωστό κλαρινογαμπρό) και λίγους ακόμα εκλεκτούς.

Η διαφορά του είναι ότι κατάφερε να κάνει την λόξα του κουμπαρά. Και δεν αρκούσε το γλείψιμο στον εκάστοτε πρόεδρο του Ολυμπιακού. Έπρεπε να κάνει και θυσίες.

Έτσι, σαν την μαϊμού στο πανηγύρι, έκανε ότι χρειαζόταν για να κερδίσει την εύνοια.

Ακόμα και να φορέσει την φανέλα του μισητού Παναθηναϊκού.

Βέβαια αυτό το έκανε για να διακωμωδήσει τους παίχτες του αντιπάλου, ωστόσο αλλεργικά σπυριά δεν έβγαλε.

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τραβήχτηκε το 1993. Ήταν την χρονιά που ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία αποσύρθηκε από τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός που στέφθηκε έτσι πρωταθλητής χωρίς αγώνες, διοργάνωσε μία φιέστα – παρωδία στην θέση του αγώνα που δεν έγινε ποτέ! Σε αυτό το πλαίσιο, επελέγησαν οι τραγικές φυσιογνωμίες για να αναπαραστήσουν του παίχτες του αντιπάλου που δεν κατέβηκαν στο γήπεδο.

Είπαμε, το σόου ήταν παρωδία. Δεν θα έβαζαν κάποιον αθλητικό, ψηλό και γενικό ωραίο τυπά με την στολή του μισητού εχθρού.

Στο αθλητικό μέρος, ο Ολυμπιακός έχει κάνει έκτοτε τεράστια βήματα προόδου. Ο Τάκης όμως είναι ακόμα στο σπήλαιο του. Κι ας έχει πάρει μπόλικο μαρούλι…

Δες κι αυτά:

Μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2

Mod

Το 24ωρο του Τάκη Τσουκαλά

Mod

Άντε γεια και με την άδεια του κράτους

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More