STORIES

Άλλος βιάζει την εξάτμιση άλλοι έχουν το εκφυλισμένο μυαλό

Το βίντεο με ένα ψυχικά ασθενή από την Βραζιλία που ζμπρώχνει την εξάτμιση ενός αυτοκινήτου είναι viral εδώ και αρκετούς μήνες.

Στην Ελλάδα όμως έφτασε ολίγο τι αλλοιωμένο. Παρουσιάστηκε  ως πρόσφυγας και μάλιστα ως ένας από τους πρόσφυγες που έχουν έρθει αποφασισμένοι να γαμήσουν τα πάντα.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα που ανέβηκε στις 18.10.2015…

11015102_1072476652763897_7758998845455722084_n

Και το βίντεο που ανέβηκε μία μέρα νωρίτερα από Ελληνάρα…

https://youtu.be/ahM7h0yCyg0

Ναι οκ, ευτυχώς που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν και πάντα (τα αρκουδάκια ντε) γιατί θα μας μόστραραν σίγουρα και κάτι τέτοιο, τα τυφλωμένα από μίσος φασισταριά που κυκλοφορούν χωρίς τον ζουρλομανδύα τους.

Όπως προαναφέραμε ο πρωταγωνιστής του βίντεο δεν είναι πρόσφυγας και το σκηνικό δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα.

Προέρχεται από την Βραζλιία και συγκεκριμένα την πόλη Τζαρού στην Ροντόνια. Έχει ποσταριστεί από τον Μάιο και ο βιαστής είναι ένας άρρωστος στο μυαλό (όχι όμως τόσο άρρωστος όσο αυτοί που χρησιμοποίησαν το περιστατικό αυτό για να σπείρουν περισσότερο μίσος και αηδία). Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος έκανε κάτι τέτοιο. Στην Τζαρού είναι γνωστός για τα… γούστα του.

Και για του λόγου το αληθές, πάρτε μερικά λινκ ου αποδεικνύουν ότι το σκηνικό δεν έχει καμία σχέση με την εκδοχή που πλασάρουν τα κατάλοιπα των ναζί:

http://jesusmanero.blog.br/a-outra-mais-bela-historia-de-amor-entre-um-homem-e-um-carro/

http://www.lulz.com.br/2015/05/carro-e-flagrado-sendo-estuprado-na.html

http://www.rexposta.com.br/tecnologia/6297812-gol-perdendo-a-virgindade-em-video.htm

http://agmarrios.blogspot.gr/2015/05/homem-e-flagrado-fazendo-sexo-no.html

http://adelsoncarvalho.com.br/tags/sexo-com-carro/

http://bomjesusnoticias.com.br/v1/2015/05/13/homem-e-flagrado-mantendo-relacao-sexual-em-escapamento-de-veiculo-em-rondonia/

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More