VIDEORAMA

Άντρας πιάνει τη δικιά του να πηδιέται στον καναπέ, παίρνει βραβείο ανωτερότητας

Λένε ότι τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να βρίσκεις το άλλο σου μισό να παρτάρει με τον κολλητό σου, αν και κάποιες φορές αυτό μοιάζει περισσότερο ευλογία παρά τραγωδία.

Στο απόλυτο υλικό που θα δεις ευθύς αμέσως, ο σύζυγος τσακώνει τη γυναίκα του να το κάνει με έναν τύπο που ξέρει ο απατημένος και μάλιστα πάνω στον καναπέ που ο άμοιρος σύζυγος έχει πληρώσει, αν και το αυτάκι του δεν φαίνεται να ιδρώνει. Ο καλόκαρδος και τέρας ψυχραιμίας συζυγούλης χαιρετά το παράνομο ζευγάρι και ζητά αμέσως διαζύγιο, αν και αυτό είναι όλο.

Ούτε φονικά, ούτε αναμμένα αίματα, ούτε κλοτσομπουνίδια. Γυρνά μάλιστα στον γυμνό καβαλάρη της συζύγου του και του λέει ατάραχα: «Jason, ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος, όλα είναι εντάξει δικέ μου». Μόνο για μπιρίτσα δεν κάλεσε τον τύπο που πηδούσε τη μητέρα του παιδιού του δηλαδή!

Αν και την εκδίκησή του την πήρε τελικά, καθώς στο βίντεο τον ακούμε να διαβεβαιώνει τη γυμνή του παρέα πως το υλικό δεν θα διαρρεύσει και θα το δει μόνο ο δικαστής. LOL!

https://youtu.be/uNYdGpkYf5k

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More