TROLLING

Έντρομοι οι Βορειοελλαδίτες τρέχουν να βγάλουν νέα διαβατήρια μετά την συμφωνία των Πρεσπών

Χαμός γίνεται σε όλη την Μακεδονία μετά την ψήφιση από το ελληνικό κοινοβούλιο της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι ιαχές ότι πουλήθηκε η Μακεδονία από την αξιωματική αντιπολίτευση, τους κομμουνιστές και τους ναζί, έχουν αναστατώσει τους Έλληνες Μακεδόνες που νιώθουν ήδη ξένοι στα ίδια τους τα εδάφη.

“Δεν θέλω να έχω πρόεδρο τον Ζάεφ” δηλώνει συντετριμμένη μία γιαγιά ενώ καθαρίζει φασολάκια κάτω από ένα εικόνισμα του τέως βασιλιά.

Άλλοι πάλι, πιο ψύχραιμοι και λογικοί έχουν ήδη ξεκινήσει να φτιάχνουν τα χαρτιά τους ώστε να είναι νόμιμοι πολίτες της νέας χώρας στην οποία ζουν. Παράλληλα ψάχνουν φροντιστήρια για να μάθουν σλαβομακεδονικά.

Πιο μπερδεμένοι αισθάνονται ο βορειοελλαδίτες που βρισκόντουσαν στα καζίνο της Γευγελής την στιγμή του ξεπουλήματος αφού δεν ξέρουν αν τα σύνορα λειτουργούν πλέον σαν διόδια και δεν τους έχουν μείνει ούτε 3 ευρώ στις τσέπες για να επιστρέψουν σπίτια τους.

Προβληματισμένοι ωστόσο είναι και οι κάτοικοι της Θράκης που βλέπουν να αποκόπτονται από την υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα και πλέον θα ενώνονται μόνο μέσω θαλάσσης.

Σύμφωνα με διαρροές από το Μαξίμου, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει διάγγελμα για να ενημερώσει ότι δεν αλλάζουν τα σύνορα και πώς θα συνεχίσουν να φορολογούνται σας όλους τους άλλους Έλληνες φορολογούμενους.

Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι μόλις γίνει Πρωθυπουργός θα εργαστεί σκληρά ώστε οι Έλληνες Μακεδόνες να εξασφαλίσουν την ελληνικότητα τους μέσω ιδιωτικοποιήσεων σε ξένες εταιρείες που θα σέβονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Σε όλα αυτά τα καίρια ζητήματα, ο ογκόλιθος της πολιτικής, Γρηγόρης Ψαριανός δηλώνει “παρών” ενώ το ΚΚΕ καταθέτει τα δικά του επιχειρήματα με το λακωνικό “Όχι”.

Από την άλλη πλευρά, οι χρυσαυγίτες βουλευτές ετοιμάζονται να αυτομολήσουν στην Μακεδονία μπας και γλιτώσουν την μπουζού.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει γιατί η μεγαλύτερη επικοινωνιακή επιτυχία της είναι η ομοιότητα με τον Ίγκι Ποπ.

Δες κι αυτά:

Κάθε καλοκαίρι η ίδια ουρολαγνική μούφα

Mod

Πόση καλτιά μπορεί να έχει αυτός ο τόπος;

Liberteam

Οι Μακεδόνες ήταν τόσο Έλληνες που έναν βασιλιά τους τον φώναζαν «Φιλέλληνα»

Φου Μαν Ψου

Ουπς… μαλακία παίχθηκε…

Mod

Μούφα το βίντεο με τη Βόρεια Κορέα να σαρώνει στο Μουντιάλ

Liberteam

Η μπετοβλακεία πάει σύννεφο – Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία τα βάζουν με τους gay

Mod

Κι όμως ο Μπαμπινιώτης προτείνει και Μακεδονοσλαβική γλώσσα

Liberteam

To χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της καρδιάς μας

Πόσος λαός πήγε τελικά στο συλλαλητήριο της Αθήνας;

Mod

Αποκοπή κεφαλιού: η νέα -πιο ανθρώπινη- εκτέλεση

Liberteam

Πάλι διαξιφισμούς θα έχουμε…

Mod

Τι βρήκε ο Κυριάκος πίσω από τις κλειδωμένες πόρτες στου Μαξίμου

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More