TROLLING

Έρχεται το κούρεμα στις καταθέσεις

 

Οι συζητήσεις περί κουρέματος στις καταθέσεις του απλού κοσμάκη (κάν΄τε αποταμίευση μας έλεγαν, είναι καλό μας έλεγαν) δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες.

‘Εκανες το σκατό σου παξιμάδι για να βάλεις πέντε δεκάρες στην άκρη, και τώρα, τόσο απλά, τρέμεις ότι θα στις βουτήξουν για χρέη τα οποία δεν είναι δικά σου.  Και θα στις βουτήξουν νόμιμα. ΝΟΜΙΜΑ, γαμώ το φελέκι τους.

Πώς θα είναι όμως η επόμενη μέρα;

Τι θα αλλάξει στην τραπεζική ζωή μας;

Το Libertin έκανε ρεπορτάζ. Μην γελάς. Είναι πολύ πιο σοβαρό από τα όσα έχουν προβάλει τα δελτία ειδήσεων.

 

Ο Μάριο Ντράγκι αποκαλύπτει τον πραγματικό του ρόλο

dragi

Θα πέσει βαθύ ξύρισμα. Κι αν κοπούν και μερικές καρωτίδες, δεν τρέχει τίποτα. Θα κάνουμε τα πτώματα μπέργκερ για να τραφούν οι ψωμόλυσσες  που επιζούν…

 

Ο Στουρνάρας αντικαθίσταται από άνθρωπο ειδικών αποστολών

Bank-manager

Ο καθένας έχει ένα ρόλο να παίξει. Ο διάδοχος του Στουρνάρα στην διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που θα αλλάξει το προφίλ της και ταυτόχρονα θα είναι πιο συμπαθής στον Έλληνα πολίτη.

 

Οι τράπεζες θα υποστούν ολικό ρετούς

bank

Θα αποκτήσουν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο (έστω πρόσοψη), μακριά από το ψυχρό, ιμπεριαλιστικό στυλ που έχουν μέχρι σήμερα.

 

Οι αίθουσες αναμονής θα γίνουν πιο αναπαυτικές

dreamstime_518363

Επειδή χωρίς λεφτά, τα ATM θα είναι άχρηστα άρα και οι κάρτες θα μπούνε στις παλιές συλλογές δίπλα στις τηλεκάρτες, οι ουρές στην αναμονή θα αυξηθούν. Κι επειδή, ο κώλος του Έλληνα θα έχει υποστεί πολλά, τα καναπεδάκια αναμένεται να απαλύνουν κάπως τον πόνο.

 

Μεταρρύθμιση ATM

atm

Αφού δεν θα βγάζουν λεφτά, κρίμα είναι να πάνε χαμένες οι τρύπες στους τοίχους. Επιπλέον, οι τράπεζες θα πρέπει κάπως να βγάλουν λεφτά. Οι αυτόματοι πωλητές σε συνδυασμό με τα άδεια ράφια στα super market είναι μία πολύ καλή λύση.

 

Αναβάθμιση υπηρεσιών

komotries2

Είπαμε. Οι τράπεζες θέλουν λεφτά. Και είναι διατεθειμένες να τα κάνουν όλα.

Δες κι αυτά:

Τα δίνει όλα ο Κούλης

Liberteam

Εποπτικός μηχανισμός

Liberteam

Ζημιά που θα πάθουμε…

Mod

Πριν κλείσει τις τράπεζες ο Αλέξης…

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More