STORIES

Έτσι ζητά ο Τζαμαϊκανός το χέρι της κόρης του πλανητάρχη

[spider_facebook id=”1″]

Σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη και την ώρα που εμείς ξεροσταλιάζουμε για ένα ευρωπαϊκό ξεροκόμματο, μεγαλοπαραγωγός μαριχουάνας από την Τζαμάικα πιστεύει ότι έχει ό,τι χρειάζεται για τα μάτια της κόρης του προέδρου των ΗΠΑ.

Δέκα ολόκληρα στρέμματα είναι αυτά, αρκετά για να δελεάσουν ακόμα και τον ισχυρότερο άντρα της υφηλίου να πει το ναι στο αναπάντεχο συνοικέσιο!

Ο τυπάς, Roy Chambers για την ιστορία, έκανε σαφώς την καλύτερη προσφορά για τη 16χρονη πέτρα του σκανδάλου, καθώς τον Μάιο κενυάτης κτηνοτρόφος του είχε προσφέρει για το ίδιο χέρι 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκια.

«Το χασισοχωραφάκι μου είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω, είμαι όμως διατεθειμένος να το χαρίσω στον πρόεδρο Ομπάμα ως αντάλλαγμα ώστε να παντρευτεί η όμορφη κόρη του τον γιο μου», ενός έτους ο γιος υπόψη.

bbmamawweede1

Ο Μπαράκ δεν έχει κρύψει εξάλλου το γεγονός ότι έφτιαχνε κεφάλι στα νιάτα του με τα κολλητάρια από τη Χαβάη, κάτι που μας κάνει να πιστέψουμε ότι θα σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του χασισοκαλλιεργητή.

Οι μέρες του εξάλλου στον Λευκό Οίκο είναι μετρημένες και πρέπει να σκεφτεί τα γηρατειά του. H κηπουρική είναι εξάλλου ο καλύτερος τρόπος να περνάς τη συνταξιοδότησή σου…

bbmamawweede2

Δες κι αυτά:

Όλοι οι διάλογοι Ομπάμα-Tσίπρα που δεν τόλμησε κανείς να αποκαλύψει

Liberteam

Κι όμως, ο Αλέξης τηρεί τον λόγο του

Mod

Μπαμπάδες μαστουρώνουν και δίνουν στα παιδιά τους -σπαρταριστές- συμβουλές ζωής

Liberteam

CNN vs ΕΡΤ

Liberteam

Θες να μάθεις πόσα βγάζει ο Ομπάμα;

Liberteam

Έτοιμος ο Καμμένος για την υποδοχή Ομπάμα

Liberteam

Μία φωτογραφία με νόημα

Liberteam

Τι είπε ο Ομπάμα στον Πάνο Καμμένο στην επίμαχη φάση;

Liberteam

Πίτσα μαστουριάρα: εστιάτορας τη γαρνίρει με μπάφους και τη σερβίρει σε αστυνομικούς

Liberteam

Φούντα, θρησκεία, χασισοφυτεία

Liberteam

Ο Ομπάμα τρέμει τον Παυλόπουλο

Liberteam

Δεν χρειάζεται η Ακρόπολη να διαφημιστεί από τον Ομπάμα;

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More