TROLLING

Έτσι κουτούπωσε ο Σπαλιάρας τα γυναικεία κοπάδια, διά αντιπροσώπου!

 

Αποκλειστικές πληροφορίες του Libertin φέρνουν στο φως όλη τη συνταρακτική αλήθεια: δεν φιστίκωσε ο ίδιος ο Σπαλιάρας τις 4.000 κοπέλες, αλλά το ομοίωμά του.

Η κούκλα του σεξ με την υπογραφή του μοντέλου έκανε θραύση στις προθήκες των sex shops και πολλές ήταν οι κυρίες που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στη μαγνητική σαγήνη του μοντέλου. Τις ροζ υπηρεσίες της κούκλας συνιστούν πια και οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων.

spaliarassexdoll

Κι έτσι το όλο θέμα με το κουτούπωμα της άλλης μισής Αθήνας δεν ήταν παρά διαφημιστικό τρικ για την προώθηση της σπαλιαρο-κούκλας, η οποία αφού πέρασε επιτυχώς το δοκιμαστικό στάδιο των 4.000 πελατισσών είναι πια έτοιμη να βγει στο εμπόριο.

Με πλαστικό ανώτερης ποιότητας, ενσωματωμένη φυσική αποτρίχωση και feel κλαρινογαμπρού, η Sex Doll Spaliaras μιλά κιόλας, ή μάλλον κακαρίζει, μιμούμενη στην εντέλεια τη φωνή του λατρευτικού ειδώλου. Το Libertin Telemarketing φέρνει κοντά σας εχέμυθα, αβάδιστα και αβασάνιστα το πονηρό ομοίωμα του Σπαλιάρα, αν και διατηρούμε κάθε επιφύλαξη για ενδεχόμενη δυσλειτουργία του, καθώς το προϊόν είναι για σφαλιάρες.

Σύντομα κοντά σας και το δεύτερο προϊόν του Libertin Telemarketing, η Sex Doll Varoufakis…

Δες κι αυτά:

Ξέρω πόσο σεξ έκανες στην καραντίνα

Liberteam

Dirty talking

Mod

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Liberteam

Ο Σπαλιάρας και ο ανταγωνισμός: Ποιος πηδάει περισσότερο

Mod

Άτιμε Σπαλιάρα…

Liberteam

Πάμε γι’ άλλα

Liberteam

Kinky εργαλεία για να το κάνεις σαν Σιθ

Mod

EROTIC ART – Το πιο sexy φεστιβάλ επιστρέφει στην Αθήνα

Mod

Λίστα Σπαλιάρα

Liberteam

Θα φυστίκωνες το μικρό μου πόνυ;

Mod

Καλοκαιρινό σεξ και ΦΠΑ

Liberteam

Ο απόλυτος οδηγός για πρωκτικό σεξ

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More