STORIES

Έτσι τρολάρεις ακτιβιστικά τους ξενόφοβους φασίστες: τους προκαλείς -μουσουλμανική- αμηχανία

Στο πάντοτε ανεκτικό και φιλόξενο Βέλγιο φιλοξενήθηκε μια έκθεση για τον μουσουλμανικό πολιτισμό που μαγνήτισε όλα τα ακροδεξιά βλέμματα.

Πιθηκοειδή με φασιστικές τάσεις συγκεντρώθηκαν έξω από το συνεδριακό κέντρο της Αμβέρσας για να διαμαρτυρηθούν για την αλλοίωση του λαμπρού πολιτισμού τους από το ξένο στοιχείο.

Κάπου 40 μέλη της εθνικιστικής οργάνωσης Vlaams Belang διαδήλωσαν το μίσος τους με πανό που έγραφαν τα γνωστά, «όχι μαντίλες», «όχι τζαμιά», «σταματήστε το Ισλάμ», υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

mmalisislammnf1

Όπου ξενοδόχος η 22χρονη γλυκούλα μουσουλμάνα Zahia Belkhiri, η οποία είχε φυσικά περισσότερα κότσια από όλα τα φασιστοειδή που συγκεντρώθηκαν εκεί γύρω, όταν είπε τουλάχιστον να τους τρολάρει.

mmalisislammnf2

Κι έτσι άρχισε να βγάζει χαρούμενες selfies με τους ανθρωπόμορφους ουρακοτάγκους αψηφώντας τα θανατερά βλέμματα και τα μισιακά λόγια! Την κοπέλα με τη μαντίλα απαθανάτισε φωτογράφος, κάνοντάς τη με τη μία φίρμα του τρολ ακτιβισμού.

mmalisislammnf3

Αντί να κρυφτεί στις σκιές, η νεαρή μουσουλμάνα βγήκε μπροστά και διασκέδασε με τα ζώα εκτός κλουβιού. Και φυσικά κανένα θρασύδειλο υποκείμενο δεν αντέδρασε στο σφάξιμο με το γάντι της μικρής Zahia, ούτε καν όταν πλησίασε την ομάδα των «ανήσυχων πολιτών» για να γελάσει ακόμα περισσότερο μαζί τους.

mmalisislammnf4

Ποιος γελάει τώρα ρε νταήδες των πλακάτ;

Δες κι αυτά:

Σχολεία κατά της ομοφυλοφιλίας – Θεέ και Κύριε…

Mod

Αντανακλαστικό γιλέκο μουσουλμάνας ποδηλάτισσας

Liberteam

Τρολάρισμα σε expert mode: πώς ΔΕΝ πουλάς αμάξι-παραλλαγή

Liberteam

Άμα σε τρολάρει το ζωικό βασίλειο…

Μαθήματα Facebook τρολαρίσματος: Μάθε να παίζεις μπαλίτσα από τον απολύτως καλύτερο

Το επικότερο -και διδακτικότερο- φωτοτρολάρισμα όλων των εποχών;

Liberteam

Να πώς πρέπει να τυλίξεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα σου, με το διαβολικότερο αμπαλάζ που έγινε ποτέ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More