STORIES

Αμερικάνοι πρόεδροι που παίζει να ήταν χειρότεροι από τον Ντόναλντ Τραμπ

 

Ο Ντόνλαντ Τραμπ φαίνεται να έχει όλα τα φόντα για να γράψει τις χειρότερες σελίδες στην ιστορία των ΗΠΑ και όχι μόνο.

Αυτή η άποψη προκύπτει από τις απόψεις που έχει εκφράσει. Μόνο που ακόμα δεν έχουμε δει δείγματα γραφής στην πράξη.

Λες να μας διαψεύσει όλους;

Μπορεί. Τα πάντα είναι πιθανά. Εδώ φτάσαμε να βάλουμε τον Λεβέντη στην Βουλή.

Όποιος όμως πιστεύει ότι είναι ευκολάκι για τον Τραμπ να γίνει ο κορυφαίος Μπόζο στην ιστορία του Λευκού Οίκου, μάλλον έχει πολύ κοντή μνήμη. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και χρειάζεται πολύ δουλειά.

Πάμε να δούμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει. Εκείνους που έκαναν τον όρο “Πλανητάρχης” να φαντάζει σε ποντιακό ανέκδοτο.

Τζορτζ Μπους Τζούνιορ

678d12741729e00a5d8a19b47edcb865214846856

Κάτι σαν τον ΓΑΠ της Ελλάδας. Θυμάσαι τον Γιωργάκη που δέχτηκε φονική επίθεση από το ποδήλατο του όταν πήγε να φτιάξει την αλυσίδα όντας εν κινήσει; Ε, ο Μπους δέχτηκε τρομοκρατική επίθεση από ένα κουλουράκι που πήγε και του κάθισε στο λαιμό επειδή μεν το μάσησε! Δυστυχώς το κουλουράκι απέτυχε και ο Μπους έμεινε στον Λευκό Οίκο για μία 8ετία.

Άλλη επική στιγμή ήταν όταν χορεύοντας με την κόρη του μπροστά σε κάμερες, παραλίγο να την γδύσει σε μία επική επίδειξη ατσουμπαλιάς!

Γενικά. έδωσε πολύ δουλειά στους blooper hunters:

https://youtu.be/DEbZqvMu2cQ

Ο πρόεδρος που ταυτίστηκε με τον πόλεμο στην τρομοκρατία μετά το χτύπημα στους Δίδυμος Πύργους ήταν ο ίδιος άνθρωπος που νωρίτερα είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις των μυστικών υπηρεσιών για χτύπημα του Οσάμα Μπιν Λάντεν στις ΗΠΑ.

Μπιλ Κλίντον

clinton-saxophone-p

Αν ο Τατσόπουλος πήδηξε την μισή Αθήνα, τι να πει κι ο Μπιλ που δεν μπορούσε να μαζέψει το πουλί του. Αποκορύφωμα της υπερσεξουαλικής του δράσης, ήταν η Μόνικα Λεβίνσκι. Ποτέ στο παρελθόν ένα τέτοιο μπάζο δεν είχε καταφέρει να γίνει μοιραία γυναίκα παγκοσμίου βεληνεκούς.

Φυσικά όλοι προσκυνάμε στην προνοητικότητα της να μην πλύνει το φόρεμα με το σπέρμα του Μπιλ και έτσι το κέρατο στην Χίλαρι να επιβεβαιωθεί και με DNA.

097442-bill-clinton-and-monica-lewinsky

Ρίχνοντας ματιές στις γυναίκες που είχε φυστικώσει κατά την προεδρική του θητεία, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν ο μεγαλύτερος σαβουρογάμης που πέρασε από τον Λευκό Οίκο.

Ρόναλντ Ρίγκαν

reagan-saluting

Η Αμερική είναι πράγματι η χώρα των ευκαιριών. Που αλλού, ένας μέτριος και ημιαποτυχημένος ηθοποιός θα γινόταν ο απόλυτος άρχοντας;

Ο Ρίγκαν τα κατάφερε κι έκανε πολύ κόσμο να νοσταλγήσει την εποχή που έπαιζε σε γουέστερν.

2ec5a6a256eb52b6ae69db196ba006ea

Ήταν ο πρόεδρος που δεν υπάκουε ούτε στους νόμους που είχε εισάγει ο ίδιος, όπως για παράδειγμα την απαγόρευση προμήθειας όπλων στους αντάρτες της Νικαράγουα. Μάλιστα κατά τον πόλεμο Ιραν-Ιράκ πουλούσε όπλα και στις δύο πλευρές. Γαμάτος, ε; Επίσης ήταν εκείνος που βοήθησε στην δημιουργία της Αλ Κάιντα, εξοπλίζοντας κι εκπαιδεύοντας τους Μουτζαχεντίν και τον Λάντεν.

Blooper mania

Στην Αμερικάνικη πολιτική σκηνή έχουν πολύ γκαφατζίδικο υλικό! Φτιάξε ποπ κορν και απόλαυσε:

Δες κι αυτά:

Η ειλικρίνειά είναι σημαντική σε μία σχέση

Liberteam

Είναι δυνατόν να κάλεσαν τον Τζορτζ Μπους για ένορκο;

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More