TROLLING

Αυτός ο τυπάκος με το πουλοβεράκι παίρνει 100 χιλιάρικα για να παίξει σε τσόντα

Ο μόνος ήρωας που ξεπήδησε από το δεύτερο debate Χίλαρι-Τραμπ δεν ήταν η αμερικάνικη αξιοπρέπεια αλλά αυτός εδώ ο τύπος.

Με το παλιομοδίτικο κόκκινο πουλοβεράκι και τα γυαλάκια του, σαν να βγήκε από το χθες και να πάει στο πουθενά δηλαδή.

poornnfnsfjfefaf2

Και για όλο το ήθος που έφερε στο ωμό τηλεοπτικό τοπίο, την αισιοδοξία για το μέλλον της ανθρωπότητας και τα καντάρια ξεπερασμένου γούστου, ανταμείβεται με τι άλλο, με πορνό! Ναι φυσικά, για την Αμερική μιλάμε.

Και όταν λέμε αμείβεται, του προσέφεραν ήδη 100.000 δολάρια για να πετάξει το πλεχτό και να σκοράρει στο άλλο πλεχτό στο γυαλί. Η CamSoda είναι σοβαρή εταιρία και τον θέλει για ένα ωριαίο ζωντανό πρόγραμμα τσίτσιδης τηλεμαχίας με μια καυτή ύπαρξη. Τίποτα που δεν έχει ξανακάνει δηλαδή. Εσύ τι έκανες είπαμε σήμερα;

poornnfnsfjfefaf4

Σε ένα debate που περιστράφηκε γύρω από τα απρεπή σεξιστικά σχόλια του Ντόναλντ για τις γυναίκες, χαρίζοντας στις ΗΠΑ νέα ιστορικά χαμηλά ως λαό, ο Kenneth Bone, ο νέος Κεν της Αμερικής δηλαδή, έσωσε την παρτίδα ρωτώντας κάτι για την ενεργειακή πολιτική. Έσωσε το πρεστίζ της τηλεμαχίας και ενός έθνους συνεκδοχικά.

Ε να μη σώσει τώρα και την τσόντα; Στα άλλα νέα της ημέρας, τον ερωτεύτηκε αυτή εδώ η μουρλή και θέλει λέει να γίνει η Μπάρμπι του.

poornnfnsfjfefaf5

Μήπως να ψηφίσουν αυτόν για πρόεδρο;

Δες κι αυτά:

Ο ορισμός του debate

Liberteam

E αμάν πια!

Liberteam

Τώρα εξηγείται…

Liberteam

Τα καψόνια της ΕΡΤ στον Μεϊμαράκη που δεν έδειξαν οι κάμερες

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More