STORIES

Βασίλης Τσιάρτας: ο ημίθεος που ξέπεσε από την αρετή

Μπορεί να είναι πιο αργός κι από τον internet explorer, αλλά έχει είχε ο κερατάς μια μπαλιά αλφάδι.

Πολλά καντάρια μπάλα κι ας μην σου γέμιζε το μάτι με το νωχελικό στυλ του το οποίο πλέον απολαμβάνουμε στις διάφορες αθλητικές εκπομπές που βγαίνει για να σχολιάσει και να βοηθήσει ώστε να πάρουμε πιο εύκολα τον υπνάκο μας.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, τώρα με τις αναρτήσεις του στο facebook, εκτός από μπάλα μιλά και για κοινωνικά ζητήματα θυμίζοντας μας την μεγάλη ατάκα του Σέξπιρ (στο θεατρικό “Με το ίδιο μέτρο”) “Κάποιο εξυψώνονται με την αμαρτία ενώ κάποιοι ξεπέφτουν από την αρετή”.

Και δυστυχώς ο Βασίλης ξεπέφτει από την αρετή. Ή πιο σωστά “αρετή”.

Οι απόψεις του στο θέμα των τρανς αλλά και γενικότερα στους γκέι καθώς και ο τρόπος που κατάφερε να τους μπλέξει με τους παιδόφιλους, δίχασε αρκετό κόσμο.

Πολλοί του την έπεσαν τόσο δημόσια όσο και με προσωπικά μηνύματα (έτσι τουλάχιστον προκείπτει από τα ίδια τα γραφόμενα του) αλλά και πολλοί υποστήριξαν τις ιδέες του.

Είναι πολύ εύκολο να τον πούμε οπισθοδρομικό, ομοφοβικό, μισάνθρωπο, κομπλεκιξικό. Και; Θα καταφέρουμε τίποτα;

Μάλλον όχι.

Ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό.

Ας δοκιμάσουμε να δούμε τι συμπέρασμα βγαίνει από τα γραφόμενα του. Πώς βλέπει τα πράγματα. Τι προεκτάσεις υπάρχουν.

Lets do it.

Θεωρεί έγκλημα κάποιο τρανς άτομο να αλλάζει το φύλο και το όνομα στην ταυτότητα του χωρίς να έχει αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα. Δεδομένου ότι γνωρίζει πώς η μόνη ουσιαστική διαφορά με το νέο νόμο, είναι ότι δεν χρειάζεται κάποιος που ζει 24/7 με διαφορετικό φύλο από αυτό που γεννήθηκε είναι ο ακρωτηριασμός τότε ο Βασίλης είναι ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ.

Αφού θεωρεί έγκλημα τον νόμο, θεωρεί έγκλημα και την αλλαγή φύλου. Δηλαδή θεωρεί έγκλημα κάτι που αποφσίζει κάποιος για τον εαυτό του και δεν αφορά κανέναν άλλο από το ίδιο.

Εξισώνει τους παιδεραστές που διαπράτουν κάτι εις βάρος κάποιου άλλου χωρίς την συναίνεση του με τους διεμφυλικούς που αποφασίζουν για τον εαυτό τους.

 

Δεν έχει πρόβλημα με εκείνους που είναι διαφορετικοί από τον ίδιο, αρκεί ότι κάνουν να είναι στα κρυφά, στο περιθώριο. Εκεί δηλαδή όπου δημιουργούνται τα κόμπλεξ, οι ενοχές, η κατάθλιψη. Εκεί που “φυλακίζονται” οι άνθρωποι και χάνουν την χαρά της ζωής. Γιατί απλά δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους.

Αυτό που θίγει την δική του αισθητική το αναγάγει σε θέμα αξιοπρέπειας. Προφανώς δεν θεωρεί αξιοπρεπές το να μπορεί κάποιος που είναι διαφορετικός να ζει σαν ίσος.

Πιστεύει ότι ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Μάλλον δεν του έχει μιλήσει κανείς για τους δεινόσαυρους που προϋπήρξαν!

Δεν συγκρίνει αλλά συγκρίνει. Με τόσο φάλτσο, μέχρι και αυτογκολ μπαίνει!

Βασίλη, είσαι τρομερός όταν κάνεις σουτ.

Στα υπόλοιπα, καλύτερα “σουτ”.

Δες κι αυτά:

Από τον Γιάννη Μποντζόβη στον Βρασίδα Πουτσομεσαγιό – Είμαστε για τα πανηγύρια

Mod

Το πικάντικο μυστικό της κούκλας

Liberteam

Ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ;

Mod

Η πουστιά είναι στην ψυχή και όχι στο κορμί, κύριε κυβερνητικέ εταίρε

Mod

Συλλεκτικό βίντεο: ο Βασίλης Τσιάρτας σε ηλικία 10 ετών

Liberteam

5 εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ο πιο έξυπνος λαός του κόσμου

Mod

Game of Thrones αλά ελληνικά

Mod

Από τον Νίκο Καρανίκα στην Άννα Βίσση, μία… “κρεμάλα” δρόμος

Liberteam

Οικογενειακές ιστορίες με πολύ δράμα και για πολύ κλάμα

Mod

Εσύ ακούς trans;

Liberteam

Νομίζεις ότι με ένα κατοσταρικάκι θα πάρεις βίζιτα την Sveta Bilyalova;

Mod

Το μαστιγώνεις το δελφίνι;

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More