STORIES

Βρέθηκε ο άντρας με το μεγαλύτερο καυλί στον κόσμο

 

Sorry, αλλά πέος λέγεται ένα εργαλείο που είναι μέχρι μεγάλο. Όταν φτάνει το μισό μέτρο μόνο ως καυλορόπαλο μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Περήφανος, αλλά και συνάμα καταραμένος, ιδιοκτήτης του δεν είναι κάποιος μαύρος -που έχουν και την φήμη- αλλά ένας Μεξικάνος.

penis_size-mexico-roberto_esquivel_cabrera-

Ο Roberto Esquivel Cabrera είναι 52 ετών και αναμένεται να μπει σύντομα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Αμέσως μόλις κάποιος επίσημος κριτής τολμήσει να του τον μετρήσει.

Μέχρι στιγμής, όπως λέει ο ίδιος, το μόριο του (μόριο; εδώ γελάμε) φτάνει τα 48 εκατοστά. Τώρα 5 πάνω πέντε κάτω, δεν νομίζω να υπάρχει καμιά σούφρα που να μπορεί να καταλάβει την διαφορά (αλλά, πάλι, you never know). Μόνο που για να καταλάβει, θα πρέπει πρώτα να υπάρξει. Έλα όμως που όποια δει το τρίτο πόδι του Ροβέρτου γίνεται λαγός…

tromaktiko3371

Πέραν του ότι δεν βρίσκει την ηρωίδα της ζωή του, έχει κι ένα ακόμα πρόβλημα: τον εμποδίζει στα πάντα σε σημείο να ζητάει επίδομα αναπηρίας γιατί με αυτό το ματζαφλάρι δεν μπορεί να εργαστεί πουθενά.

Μάλιστα το ζύγισε και μπροστά στην κάμερα του TMZ:

Για την ιστορία, ο άντρας με το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο ντονγκ -μέχρι να γίνει επίσημο του Ροβέρτου- είναι ο Αμερικάνος Johan Falcon με περηφάνια που αγγίζει τα 34 εκατοστά.

Δες κι αυτά:

Καλοτυχία για τη γιαπωνέζα νύφη είναι να καβαλάει ένα ξύλινο πέος

Liberteam

Ακατάρριπτο ρεκόρ

Liberteam

Ρε, τι μας έκανε ο Βέλγος…

Mod

Λένε ότι αυτό το βατράχι έχει το μεγαλύτερο πουλί στον κόσμο των αμφίβιων

Liberteam

Αρχιτέκτονας τοπίου περνά τρία χρόνια φιλοτεχνώντας τη φυσική αυτή μαγεία

Liberteam

Τέτοια αθλητικά πεο-διαγράμματα ούτε η ΕΡΤ

Liberteam

To γιγαντιαίο χιονοπέος της Σουηδίας επιστρέφει πιο τιτανοτεράστιο από ποτέ

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More