STORIES

Γιατί τα Αμερικανάκια του 1912 ήταν πιο έξυπνα από όλους εμάς σήμερα

Μιλώντας για Αμερική και μάλιστα στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, έχουμε την εντύπωση ότι ο λαός ήταν απαίδευτος, αγράμματος και χοντροκομμένος. Κάτι ημιάγριοι δηλαδή διψασμένοι για επεκτατισμό που έκαναν τους χωριάτες της Ευρώπης να μοιάζουν πρυτάνεις και κοσμήτορες.

Και την ώρα που τα λες αυτά, πέφτουν στα χέρια σου οι εξετάσεις της Ογδόης (Γυμνασίου) από κομητεία του Κεντάκι το 1912 και παθαίνεις πλάκα! Γιατί για να καλούνται να απαντήσουν σε αυτά σημαίνει ότι τα είχαν διδαχθεί, κι αφού τα είχαν διδαχθεί το σχολικό πρόγραμμα φύσαγε κυριολεκτικά.

Θα μου πεις το καλό απολυτήριο Γυμνασίου ήταν και για την Αμερική η μόνη διέξοδος για να φύγεις από το αγρόκτημα του πατέρα σου και να κάνεις κάτι άλλο στο ζωή, οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε ότι αγράμματο δεν θα έλεγες όποιον έπαιρνε καλούς βαθμούς σε αυτό.

Κι αν τα βρεις σκούρα (με τα κουτσοαγγλικά σου κάτι θα βγάλεις, μην ανησυχείς), δες τις απαντήσεις εδώ και κλάψε για την αγραμματοσύνη σου…

schjdlldreded1

Δες κι αυτά:

Θες να μάθεις πόσα βγάζει ο Ομπάμα;

Liberteam

Ο σκληρός καριολάκος της ημέρας: Τύπος κλέβει το φορτηγό του αφεντικού του για δύο πολύ καλούς λόγους

Liberteam

Ήταν ΟΥΦΟ τελικά αυτό που εμφανίστηκε στον αμερικάνικο ουρανό ή έκοβε απλά βόλτες ο Ντόναλντ Τραμπ;

Liberteam

Κοίτα τι μαθαίνει κανείς…

Liberteam

Σούπερ μπάτσος απειλεί συμμορία στο κωμικοτραγικότερο βίντεο της ημέρας

Liberteam

Καλή σχολική χρονιά

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More