TROLLING

Δημοσιογραφία από τα Lidl: τo Αθηναϊκό Πρακτορείο τα κάνει μαντάρα με τις δηλώσεις Ερντογάν

Με μια λιτή ανακοίνωση, το ΑΠΕ-ΜΠΕ ρίχνει τίτλους τέλους στο διπλωματικό δράμα της χώρας μας με τη γείτονα οδηγώντας τον πρωταίτιο στην πόρτα της εξόδου.

«Μετά το τραγικό σφάλμα στο τηλεγράφημά μας με τίτλο “Τουρκία: Ο Ερντογάν για τα σύνορα του Οθωμανικού κράτους, τη Μοσούλη, τη Θράκη και την Κύπρο” το ΑΠΕ-ΜΠΕ διακόπτει τη συνεργασία του με τον συνεργάτη-ανταποκριτή του στην Τουρκία, Άρη Αμπατζή»

apppembbeee1

Το «τραγικό σφάλμα» του Αθηναϊκού Πρακτορείου ήταν να αποδώσει εμπρηστικότατο σχόλιο στον Ερντογάν, ενώ δεν ήταν παρά ατάκα τούρκου δημοσιογράφου! Ατάκα περί δημοψηφίσματος για τα σύνορα της Τουρκίας που έφερε την οργισμένη αντίδραση του ΥΠΕΞ (και ξέρετε όταν βρυχάται ο ΣΥΡΙΖΑ τι γίνεται!) αλλά και των λοιπών κομμάτων.

Ο «σουλτάνος» της Τουρκίας και μεγαλομανής είναι και επεκτατικές βλέψεις έχει, δεν είπε όμως τα περί δημοψηφίσματος των πολιτών της Δυτικής Θράκης για το πού θέλουν να ανήκουν, όπως αναφερόταν στο τηλεγράφημα του Πρακτορείου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Αθήνα και έκανε Τούρκους όλους τους Έλληνες δηλαδή, πέρα από πολιτικά πρόσημα και ιδεολογίες.

Το αρχικό τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σήμαινε συναγερμό:

apppembbeee2

Ο Ερντογάν δεν μίλησε όμως ούτε για Θράκη, ούτε για Θεσσαλονίκη, ούτε για αιγαιοπελαγίτικα νησιά, ούτε και για Κύπρο. Η εφημερίδα Σαμπάχ τα έκανε όλα αυτά, κάτι που δεν κατάλαβε ο δημοσιογράφος που μετέφραζε προφανώς το άρθρο της εφημερίδας παρά τις δηλώσεις του Ρετζέπ.

apppembbeee3

Η εντυπωσιακή σε έκταση και συνέπειες γκάφα έγινε μάλιστα αντιληπτή τουλάχιστον πέντε ώρες αργότερα, όταν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας είχε εκτεθεί ανεπανόρθωτα στη διεθνή σκηνή.

Δες κι αυτά:

Έρχεται… πίτα

Liberteam

Τούρκοι τρέμουν ότι θα τους παίξει π@@στιά ο Τραμπ

Mod

Λύσεις υπάρχουν

Liberteam

Να σκάσει είναι…

Liberteam

Αυτά δεν τα έδειξε κανένα κανάλι…

Liberteam

Η Ντόρα στην στέψη του σουλτάνου

Liberteam

Να η μεγάλη φίρμα, γατάκια

Liberteam

Μπεεε…

Mod

Ο πεντάμορφος και το τέρας

Liberteam

Μιλάει η πείρα

Liberteam

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More