TROLLING

Είναι η Χρυσηίδα ο Κοέλιο από τα Lidl που έλειπε από την ζωή μας;

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ξαναποσύρεται από την συγγραφή βιβλίων (για κάνα δίμηνο υποθέτουμε) για λόγους που όπως η ίδια λέει θα αποκαλύψει αργότερα.

Στο μεταξύ όμως, φαίνεται ότι βρίσκει ένα πιο πρακτικό τρόπο να έρχεται σε επαφή με το ψαγμένο κοινό της, μεταλαμπαδεύοντας τις εμπειρίες της μετά από μία γεμάτη εικοσαετία (και κάτι ψιλά) συγγραμμάτων που έδωσαν ψωμί σε πολύ κόσμο (εκδότες, rewriters, διορθωτές, τυπογράφους, εργαζόμενους στην ανακύκλωση, κακεντρεχείς bloggers κα).

Τι δηλαδή; Ο Πάολος ο Κοέλιος είναι καλύτερος που με ένα σύμπαν που συνωμοτεί έχει γίνει viral πριν καν δημιουργηθεί η λέξη αυτή;

Έτσι λοιπόν, η δικιά μας, η αγαπημένη μας, η αειθαλής, η κοκκινομάλλα της καρδιάς μας, τώρα που έχει χρόνο, πετάει σωρηδόν ατάκες στο facebook, ελπίζοντας (εμείς) κάποια από αυτές να γίνει το νέο μότο που θα σπάσει τα νεύρα των απανταχού αλλεργικών στην φιλοσοφία.

Και, οκ, μπορεί σε κάποιες ατάκες μίας πρότασης να έχει μερικά συντακτικά λαθάκια, αλλά βρε παιδιά, δείξτε κατανόηση. Συγγραφέας είναι, όχι λογοτέχνης.

Ας απολαύσουμε λοιπόν, λίγη από την σοφία που μοιράζεται με το ταπεινό κοινό της…

Δες κι αυτά:

Αποχαιρετούμε τη Χρυσηίδα που χάνουμε (επιτέλους!)

Φου Μαν Ψου

Λογοτεχνία… league

Liberteam

Δεν κουφαίνει. Κουλαίνει…

Liberteam

To δράμα της Χρυσηίδας Δημουλίδου που θα την κρατήσει μακριά από παρουσιάσεις, ενθρονίσεις και τέτοια

Liberteam

Ποτς γκένεν άτο;

Liberteam

Είναι η Βενετία Πιτσιλάδη-Σούαρτ η νέα Χρυσηίδα Δημουλίδου;

Liberteam

Εσύ έμαθες για τη νέα τιτανοτεράστια, σχεδόν αστρική, επιτυχία της Δημουλίδου;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More