CULT+ART

Είσαι φαν του «Άρχοντα»; Φτιάχνεις όλο τον χάρτη της Μέσης Γης πάνω σε ποτηράκι;

Αν θες να παραμείνεις πιστός στη θρυλική saga, καλά θα κάνεις να ξεπατικώσεις τις τεχνικές των καλυτέρων.

Κοιτάζοντας κανείς τον χάρτη του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών», δυο παρατηρήσεις έχει να κάνει: πρώτον, ο Τόλκιν το πήρε πολύ στα σοβαρά και έφτιαξε έναν ολόκληρο κόσμο πάνω στο χαρτί, και δεύτερον, υπήρχε ευκολότερος δρόμος για τον Φρόντο να φτάσει στη Μόρντορ, αλλά ας είναι.

Άλλο βέβαια να τον θαυμάζεις και άλλο να τον ξέρεις απέξω και ανακατωτά, σαν τον χάρτη της Ελλάδας ένα πράμα (που δεν ξέρεις να σχεδιάζεις επακριβώς, αυτό είναι σίγουρο!).

rrxaoontsseas1

Πελάτης λοιπόν γνωστής αλυσίδας καφέ, των Starbucks ντε, έφτιαξε στο ποτηράκι του καφέ τον πλήρη χάρτη της Μέσης Γης, με τις αναλογίες του και τα όλα του. Η ρέπλικα είναι πιστότατη, όπως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις αμέσως από την περιστροφή του ποτηριού, και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Γιατί άλλο να λες ότι είσαι φαν του «Lord of the Rings», άλλο όμως να είσαι. Και βέβαια ο τυπάς ζωγράφισε τον χάρτη και παράτησε μετά το αριστούργημα στο μαγαζί, έτσι γιατί δεν έχει ανάγκη από πειστήρια όταν μιλά για τον «Άρχοντα»…

rrxaoontsseas2

rrxaoontsseas3

rrxaoontsseas4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More