TROLLING

Εγκλήματα κομμουνιστών και στο GoT προκαλούν την αντίδραση Κοντονή

Μετά την άρνηση του να συμμετάσχει στις αντιναζιστικές και αντικομμουνιστικές εκδηλώσεις της Εσθονίας με την αιτιολογία ότι εξισώνονται τα δύο ολοκληρωτικά καθεστώτα, ο Σταύρος Κοντονής φέρεται να είναι ενοχλημένος και με το Game of Thrones.

Σύμφωνα με διαρροές (γκαζιού μάλλον, γι αυτό και βλέπουμε δράκους) ο υπουργός δικαιοσύνης αρνείται τώρα να δει και την συνέχεια της σειράς. Αιτιά οι σκηνές όπου οι Ντορθάκι της Λιλίκας κατακρεουργούν του Λάνιστεραίους με σφυριά και δρεπάνια. Θεωρεί ότι η αγριότητα που επιδεικνύουν σε συνδυασμό με τα συγκεκριμένα όπλα καθώς και το look (λίγο άπλυτοι, με μούσια και μακρυά μαλλιά)  παραπέμπουν στους συντρόφους. Από την άλλη, τα θύματα, ο στρατός των Λάνιστερ, είναι ο ορισμός των καπιτάλων. Υπήρξαν ζάμπολουτοι, χρωστάνε τα άντερα τους στην Σιδερένια Τράπεζα και εξοφλούν κάνοντας πλιάτσικο στο Χάιγκαρντεν που συνστρετεύτηκε με τους Μπολσεβίκους της Ντενέρις.

Η εξέλιξη αυτή λέγεται πώς σόκαρε τον Μάρτιν αλλά και τους παραγωγούς της σειράς που τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να ακολουθήσει ένα ντόμινο και να πάψουν να παρακολουθούν την σειρά όσοι κινούνται από κεντροαριστερά μέχρι τέρμα αριστερά.

Και για να αμυνθούν στο αντιμπεριαλιστικό  κίνημα που πάει να δημιουργηθεί, φρόντισαν να πασάρουν στον λαό νέες θεωρίες (πχ ο Μπραν και ο Night’s King είναι το ίδιο πρόσωπο ή ότι το σπαθί του Τζον Σνόου είναι ζωντανό και ανοιγοκλείνει το μάτι λες και βλέπει γκομενάκια να περνάνε) για να αποσπάσουν την προσοχή του.

Εμείς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε νέα μπούρδα διαρρεύσει τόσο από την κυβέρνηση όσο κι από την αντιπολίτευση…

Δες κι αυτά:

Θες να σε μισήσει όλος ο κόσμος; Πάρε μερικές ιδέες

Liberteam

Ο άντρας ο βαρύς

Mod

Με σουτιέν

Liberteam

Η τρολιά με τον αρχαίο Έλληνα ονόματι Πούτσος

Liberteam

Παντού υπάρχει ένας Τζήμερος

Mod

Σου τη σπάει ο κάθε μπαγλαμάς που έχει το χέρι κολλημένο στην κόρνα;

Liberteam

Daenerys ή Lagertha; Ψήφισε την αρχόντισσα της καρδιάς σου

Mod

Drone ρουφιανεύει ότι ο Τζον Σνόου ζει

Liberteam

Αλλάξανε οι καιροί

Mod

Γιατί το GoT είναι ένα εμετικό μίασμα με κακό γράψιμο

Mod

Plot twist

Mod

Πέντε τρόποι για να τους τρολάρεις στο δημοψήφισμα

Mod

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More